Vásáry André nagyon megváltozott - Dús hajjal és kigyúrva fel sem ismerni
Vásáry André nem csak hajbeültetésen esett át, irigylésre méltó kockahasat edzett magára.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vásáry André nevét a Csillag Születik 2009-es, második évadának köszönhetően egy csapásra megismerte az ország. A férfi szoprán a döntőbe is bejutott, amit végül Tabáni István nyert, de ezt csöppet sem kell bánnia, a tehetségkutató után itthon és külföldön is beindult a karrierje. 

15 éves pályafutása alatt a 38 éves sztár három arany- és egy platinalemezt kapott albumaiért.

Vásáry André hajbeültetése után

Az RTL Klub tehetségkutatója óta sokat változott a külseje. Azon kevés férfi híresség közé tartozik, aki nyíltan vállalta már 2010-ben, hogy fel kívánja venni a harcot a kopaszodással. 

A 2009-es Csillag Születikben a döntőig menetelt.
A 2009-es Csillag Születikben a döntőig menetelt.
Fotó: RTL Klub

2020 nyarán sokaknak elkerekedett a szemük a csodálkozástól, amikor megmutatta közösségi oldalán a hajbeültetés eredményét. Amikor a Reggeli egyik augusztusi adásában vendégeskedett, a műsorvezető, Papp Gergő is alig ismerte fel dús hajjal. 

vasary-andrea-haja
Fotó: RTL Klub/Reggeli

Nem a haja az egyetlen látványos változás Vásáry André külsején: az énekes kigyúrta magát. Valentin-nap fotókat is mutatott magáról, a kabát alatt nem viselt semmit, így jól láthatóak meztelen felsőtestén az izmai. 

- Az első covidos időszak alatt elég sok szabadidőm volt otthon, ezért elkezdtem edzeni. Igazából nagyobb célom nem is volt vele, nem tervezem, hogy most akkor elkezdek versenyekre járni, és hatalmas leszek. De persze a testmozgást folytatni fogom továbbra is, és odafigyelek az étkezésemre. Sokkal jobban érzem így magam, szerencsére a genetikám is jó, nem igazán vagyok hízékony alkat - árulta el az AcNewsnak, minek köszönhető a változás. 

- Nemrég egy divatfotózáson voltam. Része volt egy fashion editorial, mely arról szól, hogy nem feltétlenül utcára való ruhadarabokat veszek fel, de képeken jól néz ki. (…) Azt kell, hogy mondjam, jól érzem most magam a bőrömben. Rengeteg pozitív visszajelzést kapok, ami nyilván növeli az ember önbizalmát is.

A tehetségkutatók tinédzser énekesei egykor és ma

László Attila 14 évesen Máté Péter Most élsz! című dalával nemcsak bejutott a Csillag Születik harmadik évadába, hanem 2011 júniusában meg is nyerte az RTL Klub tehetségkutatóját. Képes összeállításunkban nemcsak azt nézheted meg, mennyire sokat változott az évek során, hanem azt is, mennyire másképp néznek ki ma a zenés tehetségkutatók tinédzser énekesei: Brasch Bence, Szabó Ádám vagy Vastag Tamás.  

Ezt is szeretjük