Gregor Bernadett levágatta hosszú haját: a rövidebb frizurát imádják a rajongói
Gregor Bernadett megvált a védjegyének számító fekete hajkoronától.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gregor Bernadett 1995-ben végzett a Színművészetin Horvai István és Kapás Dezső osztályában. A főiskola után egy évvel már a Nemzeti Színház tagja volt, szépségével azóta bűvöli el a közönséget. Igéző szemei, párducteste és fekete hajkoronája miatt sokan megfordulnak utána az utcán. 

Az elmúlt 26 évben megjelenése alig változott. Kifogástalan alakjára alig győzi fogadni a bókokat, valamint a 48 éves színésznőt arról is sokszor faggatják a különböző műsorokban, hogyan őrzi meg fiatalosságát. A frizuráját sem variálta a bő két évtized során, olykor ugyan kurtított a tincsein, de a látványos átalakulás nem volt jellemző rá - egészen mostanáig.

Gregor Bernadett levágatta hosszú haját

2021 áprilisában elhatározta, itt az ideje bevállalni valami merészet: vállig érő fazont kért a fodrászától. Noha a döntést hosszas tépelődés előzte meg, a végeredmény jobban nem is sikerülhetett volna, a Facebookon tarolt a megújult külsejével.

"Az jár a fejemben, hány hónap vagy hét tépelődés előzte meg ezt a döntést... Mert belülről már rég nem éreztem magaménak a hosszú hajat, aminek korábban az erőmet, a női kisugárzásomat tulajdonítottam... ez egy lelki folyamat kivetülése, valaminek - egy korszaknak - a vége” - írta április 13-án az oldalán.

Januári fotóján még mell alá érő frizurája volt.
Januári fotóján még mell alá érő frizurája volt.
Fotó: Facebook/Gregor Bernadett

A rajongói szerint is megérte merésznek lennie. A fotó melletti kommentszekciót elárasztották bókjaikkal. 

"Bernikém! Jól döntöttél! Üdv a hosszú hajukat levágatók táborában! JÓL ÁLL! De Te bármit teszel, akkor is szép vagy!!!"

"Berni, iszonyúan jól áll ez a haj. - 10 év. minimum!” - áradoztak a bejegyzést látván.

Erős Antónia megnövesztette a haját

Erős Antónia épp az ellenkező frizura mellett tette le a voksát, úgy döntött, hagyja megnőni rövid haját. Képes összeállításunkban megnézheted, mennyire megváltozott a híradós megjelenése.

Ezt is szeretjük