Gregor Bernadett levágatta hosszú haját: 49 évesen imádja a rövidebb frizurát
Gregor Bernadett korábban egy-egy centit engedett levágni a hajából.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Gregor Bernadettet sokáig el sem tudtuk képzelni dús, hosszú hajkoronája nélkül. Jó ideig ő maga is így volt ezzel, saját bevallása szerint mániája volt a tincseinek ápolása és növesztése, és úgy gondolta, a nőiességhez hozzátartozik a hosszú haj. 

Sokáig csak éppen a hajvégek frissítését engedélyezte a fodrászának, de a karantén alatt úgy érezte, a frizuráját tekintve is változásra van szüksége. Így is hetek, hónapok tépelődése előzte meg a látványos hajvágást.

Gregor Bernadett levágatta hosszú haját

- Ötévente, ha levágattam egy-egy centit, de már jóval előtte ezen idegeskedtem. Ehhez képest egy nagy elengedésnek éltem meg, hogy a fenekemig érő hajamat most középhosszúra vágattam - mesélte a Hot! magazinnak

Gregor Bernadett ikonikus hajkoronájával. Még 2021 februárjában is hosszú hajjal posztolt fotót.
Gregor Bernadett ikonikus hajkoronájával. Még 2021 februárjában is hosszú hajjal posztolt fotót.
Fotó: TV2, Facebook/Gregor Bernadett

Azt mondta, mostanáig ő is azt gondolta, hogy a nőiesség a hosszú hajban rejlik, és nem értette azokat a nőket, akik divatos, rövid fazonra vágatták a hajukat. 

- Itthon ültem egy évig a karantén alatt, és amikor vége lett, úgy éreztem, hogy igenis szükségem van erre a változásra. Élvezem, hogy többféleképpen tudom hordani, hullámosra szárítva vagy kivasalva. Amíg hosszú volt, a súlya miatt nem lehetett variálni - mondta a hetilapnak a színésznő, aki április 13-án a Facebook-oldalán is megmutatta, milyen lett az új frizurája. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Májusban lett 49 éves, és szereti a korát. Fiatalabb korában mindenkinek meg akart felelni, ám ma már magabiztosabb és szabadabb, bátran mer nemet is mondani. 

2021. április 13-án mutatta meg rajongóinak az új, félhosszú frizuráját.
2021. április 13-án mutatta meg rajongóinak az új, félhosszú frizuráját.
Fotó: Facebook/Gregor Bernadett

- Egy negyvenes nő, ha odafigyel magára, a külsejére, még fiatalos, de már nagyon sok mindent tud magáról, az életről. 

Várkonyi Andrea hosszú, dús hajjal

A Tények egykori híradósa a Mokka egyik márciusi adásában a tőle megszokott, lépcsőzetesre vágott, félhosszú hajjal szerepelt, a TV2 május 30-i gálaműsorában viszont lágy hullámokban, a háta közepéig leomló tincsekkel lépett színpadra. Egyértelműen póthajat viselt, ami a szakértő szerint telitalálat volt, jól állt neki.

Ezt is szeretjük