Péter Szabó Szilvi rövidebb, világos hajra váltott: közel a 40-hez szebb, mint valaha
Péter Szabó Szilvia énekesnő frizurát váltott és új diétába fogott bele.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Péter Szabó Szilviát 2001-ben a NOX együttes hosszú, sötét hajú, legtöbbször gyönyörű fonatokba rendezett frizurájú énekesnőjeként ismertük meg.

A 38 éves sztár tavasszal megújította a hajviseletét, és a Reggeliben elárulta, hogy egy új diétába is belekezdett.

Péter Szabó Szilvia új frizurája és diétája

Az énekesnő 2021. április 24-én posztolta a közösségi oldalán, hogy milyen átalakuláson esett át: sokkal rövidebb és világosabb lett a haja, mint ahogy azt tőle megszokhattuk. A rajongói szerint szuperül áll neki.

peter-szabo-szilvi-haja
Fotó: Instagram/Péter Szabó Szilvia

Alig várja, hogy szabadjára engedje az energiáit, és az eredetileg 2020-ra tervezett Péter Szabó Szilvia - NOXTALGIA Unplugged turné keretében újra színpadra állhasson: háromszor kellett eltolni, legutóbb 2021 májusáról júniusra.

A cikk az ajánló után folytatódik

Szabó Zsófi, az RTL Klub reggeli műsorának háziasszonya meg is jegyezte, hogy „baromi jól néz ki”.

- Mit csinálsz a testeddel, hogy így nézel ki? – kérdezte az énekesnőt Peller Mariann.

- Elkezdtem egy tök jó diétát, ami nem is igazán az, hanem életmódváltás: 16:8-as IF diéta, amit hívnak időszakos vagy késleltetett böjtnek is. 16 órát nem eszel, nyolc órát eszel. Imádom! Ugye éjszaka van az, amikor nem eszel. Én este nyolckor vacsorázom, és délben eszem először. Amúgy sem szoktam reggelizni, nekem a reggeli olyan, hogy amikor az inzulinrezisztenciám miatt rá voltam kényszerítve, akkor is úgy voltam vele, hogy "Muszáj? Nem akarom!"

peter-szabo-szilvi-dieta
Fotó: RTL Klub/Reggeli

- Kávét lehet inni üresen, édesítővel és egy maximum egy csepp növényi tejjel. Egyébként mindenhol azt olvastam, hogy az inzulinosoknak, cukorbetegeknek nagyon jó, mert 16 órát pihen a hasnyálmirigy. Amióta csinálom, nincsenek tüneteim sem a hisztaminintoleranciámra, sem az inzulinra, nem vagyok rosszul – árulta el Péter Szabó Szilvi a Reggeliben.

Várkonyi Andrea hosszú, dús hajjal

A Tények egykori híradósa a Mokka egyik márciusi adásában a tőle megszokott, lépcsőzetesre vágott, félhosszú hajjal szerepelt, a TV2 május 30-i gálaműsorában viszont lágy hullámokban, a háta közepéig leomló tincsekkel lépett színpadra. Egyértelműen póthajat viselt, ami a szakértő szerint telitalálat volt, jól állt neki.

Ezt is szeretjük