Hosszú Katinkát az esti frizurájával fel se ismertük: jól állt neki
Hosszú Katinka megmutatta, hogyan néz ki egyenesre vasalt hajjal.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A legtöbb nő úgy indul munkába, hogy csinos, elegáns ruhába öltözik, kisminkeli magát, és beállítja a frizuráját. 

Hosszú Katinkának felesleges kifestenie az arcát,  és a hajával bíbelődnie, hiszen számára a munkanap korán reggel vagy az edzőteremben kezdődik, vagy az uszodában azzal, hogy bemelegítés után beugrik a medencébe.

Hosszú Katinka egyenes hajjal

A háromszoros olimpiai bajnok úszó a legtöbb fotón melegítőben vagy úszódresszben és nedves hajjal, hullámos fürtökkel látható, ezért friss fotóján egyenesre vasalt tincsekkel alig ismerni fel. 

A 32 éves sztár fodrásznál járt, aki ki is vasalta a haját. "Néha száraz a hajam, és még egyenes is, egészen addig, míg nem ugrom vízbe, ami, hát elég sűrűn megtörténik..." – írta a fotóhoz.

A hozzászólók egy része azt írta, hogy nagyon jól áll neki az egyenesre vasalt haj, míg másik részük azt, jobb az eredeti ("Jó a göndör originál hajad!"), és voltak kommentelők, akik szerint "Így is, úgy is szép!". Egyik rajongója azt is megjegezte, hogy a párja mellett kivirult: "Sokkal nőiesebb lettél Máté mellett!"

A cikk az ajánló után folytatódik

Hosszú Katinka áprilisban is meglepte a rajongóit egy különleges frizurával, akkor a természetes hullámokat extra göndör hajra cserélte.

Több hozzászólásban olvashattuk, hogy igazi felüdülés a látvány a sok egyenesre vasalt tucatnő után, és nagyon dögös, igazi bombázó a göndör frizurával. Páran azt írták, hogy Olivia Newton-Johnra és a Grease (Pomádé) című filmre emlékezteti őket.

Rogán Cecília göndör hajjal

Rogán Cecília 2018 tavaszán döntött úgy, hogy búcsút int barna hajszínének, és szőkére vált. Az üzletasszony azóta is maradt a világos árnyalatnál. Eddig többnyire egyenesre vasalt tincsekkel láthattuk, amit vagy kibontva, vagy copfba kötve hordott. Tavasszal viszont tőle szokatlan, hullámos fürtökkel pózolt. 

Ezt is szeretjük