Fásy Zsüliettet sötétbarna hajjal alig ismertük meg: búcsút mondott a szőkeségnek
Fásy Zsüliett külsejét teljesen átváltoztatták a sötét tincsek.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Fásy Ádám és felesége, Marika gyermekét mosolygós, szőke hajú kislányként zárta a szívébe a közönség, aki már egészen piciként fellépett édesapjával a Fásy Mulató színpadán. Fásy Zsüliett ezután saját dalait is megjelentette, és éveken át gyakran szerepelt különböző műsorokban az édesapja oldalán, majd hirtelen eltűnt a képernyőről.

2020 nyarán hatalmas átalakulása után tért vissza a rivaldafénybe és a közösségi médiába: 43 kilót fogyott, és rövid időre vörösre festette a haját. Drámai fogyása láttán mindenkinek leesett az álla, és bár karcsú vonalait azóta is őrzi, a frizurája terén az elmúlt több mint egy évben akadtak újabb változások. 

Fásy Zsüliett sötétbarna hajjal

2020 augusztusától egy esztendőn át trendi, világosra melírozott hajkoronával láthattuk, 2021 augusztusában pedig ismét merőben más fizimiskát kért a fodrászától: maga mögött hagyta a szőkeséget a sötétbarna loknikért.

Az új fazonnal teljesen másképp fest, ezt pedig a követői is azonnal kiszúrták. A rajongói hozzászólások alapján egyértelmű, mindenki imádja új megjelenését.

"Nem ismerek rád! Ragyogsz! Különösen megváltoztál, gyönyörű vagy nagyon!"

Annak ellenére, hogy szinte nincs olyan poszt az oldalán, amely alatt ne sorakoznának a dicséretek, Fásy Zsüliett nagyon óvatosan áll a bókokhoz és a férfiak közeledéséhez.

- Sajnos nagyon felszínes világban élünk. Amióta lefogytam, sokkal többen keresik a társaságomat. Ez egy picit elszomorít, mert csak külsőre változtam, a személyiségem nem. Szerintem a belbecs fontosabb, mint a külcsín. Attól, hogy valakin van súlyfelesleg, még lehet szép és értékes ember. Nemcsak az udvarlókat, a barátnői közeledést is fenntartással fogadom - ecsetelte a Blikknek 2021 áprilisában.

Fásy Zsüliett előtte-utána fotókon

Fásy Zsüliett duci kislányból mára bombázó nő lett. A kilók lassan olvadtak le róla, átlagosan két kilótól szabadult havonta, a kitartás és a türelem azonban meghozta a látványos eredményt, mostanra már több mint 40 kilót adott le. Képeken a látványos átalakulás.

Ezt is szeretjük