Dér Heni levágatta derékig érő haját: az új, szőke hajszínnel jól áll neki
Dér Heni hajának nemcsak a hossza, de a színe is változott.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Dér Heni május elején hozta világra kisfiát, Bendegúzt, aki igazi kis hajas baba volt már születésekor is. 

Férjével, Bakos Gergővel eldöntötték, hogy kisfiukat nem mutogatják, a közösségi oldalaikon sem láthatjuk a kis Bendegúz arcát. A csöppséget és pofiját csak augusztus közepén mutatták meg az egyik hetilapban.

Dér Heni levágatta haját

A várandós anyukák örülni szoktak neki, hogy - a terhesvitaminoknak is köszönhetően - a kilenc hónap alatt megerősödik a körmük és a hajuk, az utóbbi nem hullik, fényes és dús. A baba világrajövetele után viszont sokan panaszkodnak arra, hogy a hormonális változásoktól nagyon hullik a hajuk. 

Dér Heni július elején ennek ellenkezőjéről számolt be, azt írta, egyelőre a hajszálai minden irányból nőnek, friss posztjában viszont azt írta, hogy egy hónapja elkezdett a haja hullani. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Évek óta gondolkozott azon, hogy ideje lenne egy kis frizurafrissítésnek, a derékig érő haja nagyon könnyen kócolódott, sokszor copfba kötötte. A hajhullás most jó apropója volt a változtatásnak: még a szokásosnál jóval rövidebb haját is össze tudja fogni, ha a baba miatt erre van szükség, könnyen fésülhető, és meg tud erősödni. 

A 35 éves sztár nemcsak a hajhosszán változtatott, hanem a színén is: a követőinek bejön a szőke mézszínű árnyalata. 

"Ah, nem is értem eddig miért ragaszkodtál a hosszúhoz... ezerszer jobban áll, én a helyedben még egy rövidebb long bobot is kipróbálnék!"

"Nekem is májusban született a kislányom, és ugyanígy éreztem a hajammal kapcsolatban, mint amit Te is megfogalmaztál! Nekem is derékig érő, hosszú hajam volt, és most 2 hete levágattam ugyanekkorára, mint Te, mivel én is régóta kacérkodtam Vele, és imádom, nem bántam meg!"

"Jól áll nagyon! Szülés után nekem is hullott nagyon, és levágattam a hajam. 1-2 év és teljesen rendbe jön újra."

Magyar sztárok, akik 2021-ben levágatták a hajukat

Gregor Bernadett először április közepén vágatta le fenékig érő tincseit félhosszúra, majd augusztus közepén bubi fazont kért fodrászától. Képes összeállításunkban nemcsak a színésznő frizuraváltását láthatod, hanem azokét a magyar sztárokét is, akik idén vágatták le a hajukat. 

Ezt is szeretjük