Felismered Csobot Adélt a 2012-es X-Faktor válogatóján? Rengeteget változott azóta

Csobot Adél így festett, amikor először a 2012-es X-Faktor színpadára lépett.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

- Az életem a színpadról szól. Szeretek a központban lenni, ilyen vagyok. Egy olyan egyéniség, aki szinte kiköveteli magának, hogy az emberek felfigyeljenek rá - ezek voltak Csobot Adél első mondatai, mielőtt legelőször a 2012-es X-Faktor színpadára lépett.

Akkor még nem is sejthette, hogy kilenc esztendővel később több mint 400 ezren fogják nyomon követni a mindennapjait, az ország legnézettebb műsoraiban szerepelhet, és rengetegen lesznek kíváncsiak dalaira. Sőt valószínűleg arról is csak a legvadabb álmaiban gondolt, hogy egy napon majd ő ülhet a foglalhatja el a mentori székek egyikét. 

Csobot Adél így nézett ki az X-Faktorban

Nem csak az élete változott meg gyökerestől azóta, a külseje sem olyan, mint debütálásakor a tehetségkutatóban. Akkor 18 éves, bájos gimnazistaként charlestonjelmezben győzte meg a zsűrit arról, hogy benne van az X, ma dögös, kétgyermekes anyukaként imádják a rajongói.

csobot-adél-akkor-és-most
Fotó: RTL Klub/X-Faktor, RTL Klub/Álarcos énekes

A stílusán kívül a frizurája is sokat változott az elmúlt években. Mondhatjuk rá, hogy e téren kísérletező szellem: a vörös hajkoronától a fiúsan rövid tincseken át egészen a hosszú, sötét hajzuhatagig mindent kipróbált, hogy végül maradjon a természetes barna árnyalatoknál.

Bár a megjelenése jócskán megváltozott, az már a válogató idején látszott, hogy egy cseppet sincs zavarban a kamerák kereszttüzében. Belépője emlékezetesre sikerült, Geszti Péter pár mondat után kijelentette, szerelmes belé, Malek Miklóst pedig még zavarba is tudta hozni egy beszólással. 

Végül Caro Emerald That Man című 1920-as slágerét olyan jól adta elő, hogy nem csak egyenes úton juthatott tovább, de az X-Faktor Global elnevezésű YouTube-csatorna beválogatta szereplését a műsor történetének legjobb pillanatai közé.

- Nagyon megtisztelő, hogy tartották annyira jónak azt az előadást, hogy bekerült a legemlékezetesebb videók közé. Egyébként a mai napig, amikor találkozom az ismerőseimmel, az első fellépésemet emlegetik fel valamiért. Ez nagyon megmaradt az emberekben - mesélte a Borsnak 2018-ban.

Az X-Faktor versenyzői akkor és most

Az X-Faktor 2010 óta megy Magyarországon, az elmúlt kilenc évadban számtalan énekes futott be a műsornak köszönhetően, akik a mai napig nagy népszerűségnek örvendenek. Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változtak az X-Faktor énekesnői a tehetségkutató óta.

Ezt is szeretjük