Brooklyn Beckham esküvőjén a magyar származású színésznő káprázatos volt: Coco König mesés estélyibe bújt
A félig magyar színésznő, Coco König egy Tony Ward Couture-ruhakölteményben jelent meg Brooklyn Beckham esküvőjén.

coco-konig-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az anyai ágon magyar, apai ágon osztrák színésznő, Coco König is részt vett Brooklyn Beckham és Nicola Peltz hétvégén tartott esküvőjén

A Bécsben született sztár első filmszerepét a nemzetközi koprodukcióban készült Jutalomjáték című filmben kapta, de a legtöbben talán az Assassin’s Creedből ismerik.  

Coco König Brooklyn Beckham esküvőjén

Victoria és David Beckham legidősebb gyermeke pazar esküvő keretében vette feleségül négy évvel idősebb párját. A helyszín az ara, Nicola Peltz családjának Palm Beach-i óceánparti birtoka volt Montsorrelben. Az egykori focisztár lapértesülések szerint 160 millió forint értékű autót adott nászajándékba fiának, az esküvő pedig forintra átszámolva körülbelül 1,3 milliárdba került. Hatalmas összeg, de a Peltz családnak van is mit a tejbe aprítania, tehetősebbek, mint Bechkaméknél, Nicola bankár apjának vagyonát 1,7 milliárd dollárra becsülik.

coco-konig1
Fotó: Instagram/Coco König

A ceremóniára és az utána következő lakodalomra természetesen számos híresség hivatalos volt, így megjelent Gordon Ramsay és családja, Serena és Venus Williams, Eva Longoria, Mel B és Mel C a Spice Girlsből, továbbá Coco König is. 

coco-konig2
Fotó: Instagram/Coco König

A 26 éves színésznő egy varázslatos Tony Ward Couture-ruhakölteményben jelent meg. A 2022-es nyári kollekció darabja Coco Könignek légies eleganciát kölcsönzött. 

coco-konig3
Fotó: Instagram/Coco König

A muszlin, organza és áttetsző selyemanyagú, halványzöld darab virág díszítését flitterekkel és gyöngyökkel hímezték.

Dobó Ági esküvői ruhája

Dobó Ági 2021. november 20-án titokban férjhez ment két fia édesapjához, Kis Csabához, akit a nézők a Nyerő Páros második évadában ismertek meg. Esküvői ruháját másfél éve kezdte el készíteni neki Benes Anita és a Daalarna csapata, az már szinte átadásra kész állapotba került, házasságkötésekor mégsem ebben mondta ki az igent, hanem a márka egyik dögös, gyöngyökkel díszített miniruhájában.

Ezt is szeretjük