Dobó Ági 12 év után titokban ment férjhez: gyöngyös miniruhában mondta ki az igent

Dobó Ági a rendhagyó esküvőhöz egy különleges menyasszonyi ruhát választott a Daalarnától.

dobo-agi-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Dobó Ági 2021. november 20-án titokban férjhez ment két fia édesapjához, Kis Csabához, akit a nézők a Nyerő Páros második évadában, illetve 2020-ban pedig a TV2 Love Bistro című főzős-sztárpáros vetélkedőjében ismerhettek meg, ahol a pár együtt szerepelt.

A házasságkötést a saját otthonukban, szűk családi körben ünnepelték meg, előtte a polgári szertartáson felvették egymás nevét is, így hivatalosan dr. Kis-Dobó Ágnes és Kis-Dobó Csaba lett a nevük.

Dobó Ági férjhez ment

Dobó Ágit 2010-ben koronázták meg a Miss World Hungary szépségkirálynőjévé, és ebben az évben költözött össze párjával, Kis Csabával. Két gyermekük született, Benedikt 2013-ban, Nataniel 2016-ban. A férfi tíz és fél együtt töltött év után a saját, 43. születésnapján kérte feleségül párját. Tavaly decemberben házasodtak volna össze, de a koronavírus felülírta terveiket. 

Kis Csaba ötlete volt, hogy ne várjanak tovább, a hivatalos házasságkötést tartsák meg most, szűk családi körben, meghitt környezetben, az esküvőt pedig később. Bár Dobó Ági téli esküvőről álmodott, azt jövő nyárra tették át, nem mertek ismét a téli időszakra tervezni. 

- Ez lett a kompromisszumos megoldásunk: a helyi önkormányzatnál összeházasodtunk, majd ezt követően tartottunk egy kis fogadást a saját otthonunkban összesen tíz fő jelenlétében - mesélte Dobó Ági a Secret Storiesnak, a Daalarna esküvői magazinjának.  

A cikk az ajánló után folytatódik

A 33 éves sztár esküvői ruháját másfél éve kezdte el készíteni neki Benes Anita és a Daalarna csapata, az már szinte átadásra kész állapotba került, házasságkötésekor mégsem ebben mondta ki az igent.

- Az eredeti terv szerint ezt a ruhát viseltem volna ezen a kis esküvőn is. Végül azonban úgy éreztem, hogy egy menyasszonyi ruha annyira meghatározó pontja egy esküvőnek, és az általam választott darab pedig egy igazi nagy létszámú esküvőt kíván, ahol mindenkinek látnia kell a ruhát, hogy inkább meghagyom a jövő nyári esküvőre, és majd akkor mutatom meg ország-világ előtt. 

- A mostani, szűk körű esküvőre így aztán egy egyszerű, fehér kosztümöt szerettem volna választani a Daalarna szalonban, de a barátnőim végül meggyőztek, hogy azért próbáljak fel pár miniruhát is. Így találtam meg ezt a kis gyöngyös ruhát a RUSH kollekcióból, és elmondhatatlanul imádom, mert pontosan beleillik ebbe a havas, karácsonyi érzésbe, amit megálmodtunk az ünnepléshez. 

A Daalarna RUSH kollekciója 2020 júniusában mutatkozott be a nagyközönségnek. Benes Anita a kapszulakollekciót olyan menyasszonyoknak álmodta meg, akik a klasszikustól eltérő, kis létszámú, minimalista stílusú esküvőt szeretnének, ugyanakkor továbbra is ragaszkodnak a személyre szabott, minőségi alapanyagokból és kézműves igényességgel készült esküvői ruhához.  

daalarna-gyongyos-miniruha
Fotó: Daalarna/Papp Éva & Schneider Zoltán

Benes Anita a kollekció bemutatásakor azt nyilatkozta, hogy a kis létszámú esküvők újra virágkorukat élik, és sokan a bizonytalan utazási helyzet miatt két részre bontják az esküvőt. 

daalarna-gyongyos-miniruha2
Fotó: Daalarna/Papp Éva & Schneider Zoltán

- Gyorsan tartanak egy kisebb, polgári szertartást a legszűkebb család és barátok jelenlétében, a lakodalmat pedig későbbre halasztják, sőt, sokan egyáltalán nem tartják meg. Azonban a Daalarna ruhájukról és az élményről, hogy személyre szabott esküvői ruhában mondhassák ki az igent, nem szeretnének lemondani - így jött az új RUSH minikollekció ötlete.

Dobó Ági a JOY Social Media Awardon

A 2010-es Miss World Hungary az október közepén ötödik alkalommal megrendezett JOY Social Media Awardon hamar magára vonta a figyelmet: egy gyöngyökkel díszített, elegáns Daalarna kosztümbe és hozzá illő szoknyába bújt, de az összeállítás alá nem húzott melltartót. 

Cover-fotó: Femina/Rátkai Márk

Ezt is szeretjük