Dobó Ági nem húzott melltartót: ilyen merész volt a JOY Social Media Awardon

Dobó Ági bevállalósan jelent meg párjával a kedden ötödik alkalommal megrendezett JOY Social Media Award díjátadó estjén.

dobo-agi-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Dobó Ági 2010-ben lett a Miss World Hungary szépségkirálynője. Ugyanebben az évben költözött össze párjával, Kis Csabával, akivel két gyermek szülei: Benedikt 2013-ban, Nataniel 2016-ban született.

A barna szépségnek tíz és fél évet kellett várnia a lánykérésre: a férfi a saját, 43. születésnapján végre feltette a nagy kérdést.

Dobó Ági a JOY Social Media Awardon

Dobó Ági 2017-ben megnyerte A Konyhafőnök VIP-t, a következő évben pedig párjával a Nyerő Páros második évadában mutatták meg, milyen párost alkotnak, 2020-ban pedig a TV2 Love Bistro című főzős-sztárpáros vetélkedőjében szerepeltek együtt. 

dobo-agi-parjaval
Fotó: Femina/Rátkai Márk

A pár kedd este az ötödik alkalommal megrendezett JOY Social Media Awardon jelent meg együtt, ahol minden szem a 33 éves modellre szegeződött, amint a fotósok elé lépett. Dobó Ági ugyanis egy gyöngyökkel díszített, elegáns Daalarna kosztümbe és hozzá illő szoknyába bújt, de az összeállítás alá nem húzott melltartót. 

Hamarosan újra hófehérbe öltözhet, ugyanis gőzerővel szervezik az esküvőjüket. Tavaly decemberben házasodtak volna össze, de a koronavírus felülírta terveiket, tavaly szeptemberben Dobó Ági el is kapta a koronavírust, még idén tavasszal is azt nyilatkozta, küzd a szövődményekkel.

dobo-agi
Fotó: Femina/Rátkai Márk

- Van két gyönyörű szép kisfiunk, ők azért megpecsételték azt, hogy mi nagy valószínűséggel soha nem fogjuk egymást elfelejteni. A lánykérés várható esemény volt – mondta az ingatlanfejlesztő a lánykérés után, 2020 júliusában, a Fókuszban

Dobó Ági évekig tabutémaként kezelte az eljegyzést, soha nem erőltette, soha nem célozgatott rá, szerette volna, ha a párja magától térdel le elé. Ez az első gyermekük születése után változott meg. Miután a második fiuk is világra jött, zavarta, hogy míg a férje és a két gyerek vezetékneve Kis, addig ő még mindig Dobó, nem része az egységnek, ezért elkezdett egy kis nyomást gyakorolni a férjére. Már A Konyhafőnök VIP-ban nyert pénzösszeget is az esküvőjükre szánta. 

A 2021-es JOY Social Media Award sztárjai

2021-ben immáron ötödik alkalommal jelentkezett a JOY Social Media Award. Szabó Zsófit a #szeresdatested kategóriában jelölték, de a díjat végül nem ő vihette haza, ugyanakkor az est legdögösebb sztárja címet kiérdemelhette volna: amint megjelent, ellopta a show-t. Képes cikkünkben megnézheted az 5. JOY Social Media Award legcsinosabb sztárjait.

Ezt is szeretjük