Szandi szexibb dekoltázzsal hódított, mint Szabó Zsófi: ennyire merész ruhát húzott

Szandi karcsú és nőies alakját kihangsúlyozta a ruha, amit az Álarcos énekes hetedik adásában viselt.

szandi-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Míg 2020-ban az Álarcos énekes első és második évadában a húszas korosztály képviselője, Csobot Adél volt az RTL Klub szórakoztató műsorának egyetlen női nyomozója, addig a 2021-es, harmadik évadban a harmincas éveiben járó Szabó Zsófi és a negyvenes korosztály egyik vonzó énekesnője, Szandi képviseli a női nemet. 

Megszokhattuk, hogy mindketten csinosak, de eddig a 33 éves híresség viselte a szexibb darabokat, ez azonban a hetedik adásban megváltozott. 

Szandi szexi dekoltázsa az Álarcos énekesben

Szabó Zsófi egy halvány rózsaszín, flitteres miniruhába bújt, Szandi pedig egy pink, alakhangsúlyos overallba, melynek a dekoltázsrésze nagyon szexi volt. A kreáció kiemelte a 45 éves énekesnő karcsú és egyben nőies alakját. Volt, aki szerint a mellrész túl sokat mutatott, de a többség szerint csak pont annyit, amennyi szexi. 

"Egy övet vennék hozzá, mint a dekoltázsnál a dísz. Ne törődj a többiekkel, nagyon csini, a dekoltázs pedig nem közönséges."

"Na végre, eddig ez a legjobb, szuper, már a haj is alakulgat, az utolsó műsorra csak összeillő lesz a stílus és a dizájn."

"Nagyon szép és csinos a ruha! De szerintem is kissé kivágott! Szandi egy nagyon csinos, 3 gyerekes édesanya, szinte minden ruha jól áll Neki!" - olvasható a kommentek között. 

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen dögös ruhát vett fel Szandi az Álarcos énekes hetedik adásában, és láthatod az előzőleg viselt kreációkat is. 

Ezt is szeretjük