Liptai Claudia testhezálló, dögös ruhában ment a James Bond-film premierjére

Liptai Claudia és férje mellett több hazai sztár is kíváncsi volt az új James Bond-film, a Nincs idő meghalni premierjére.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

2021. szeptember 30-tól a hazai mozikban is látható az új James Bond-film. A Nincs idő meghalni című akciófilmre nagyon vártak már a mozirajongók, annak bemutatóját ugyanis a pandémia miatt 2020-ról tolták el.

A James Bond-széria 25. része azért is különleges, mert a főszereplő, Daniel Craig ötödik és egyben utolsó alkalommal tér vissza a 007-es ügynök, James Bond szerepében.

Liptai Claudia és sztárok az új James Bond-film premierjén

A szerda esti magyarországi díszbemutatón ismert magyar sztárok is izgatottan várták, hogy megtudják, miről szól a Nincs idő meghalni. Liptai Claudiáról köztudott, hogy nagy Star Wars-rajongó. Most az is kiderült, hogy férjével, Pataki Ádám mestercukrásszal imádják a James Bond-filmeket is. A 48 éves tévés szenzációsan nézett ki a fekete, testhezálló ruhában, amit csak egy fekete-fehér masni díszített. 

Képes összeállításunkban megnézheted, kivel és milyen ruhában jelentek meg hazai sztárjaink a Nincs idő meghalni című James Bond-film hazai premierjén. 

Ezt is szeretjük