Tenki Réka gyönyörű volt új filmje premierjén: fotókon a Becsúszó szerelem sztárjai

Képeken a Becsúszó szerelem díszbemutatójának sztárjai.

tenki-reka-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Május 27-én érkezik a mozikba az új, magyar, focis, romantikus vígjáték, a Becsúszó szerelem, aminek a díszbemutatóját kedd este tartották a Budapesti Corvin moziban. 

A főhőst, a focidrukker Gyulát, akire megpróbáltatások sora vár, az Isteni műszakból, illetve A Tanár című sorozatból is ismert Ötvös András alakítja, feleségét, az Uristen@menny.hu és a Libiomfi komikája, Stefanovics Angéla játssza, míg a várandós kismamát az elsőfilmes Gombó Viola Lotti formálja meg.

Becsúszó szerelem premier

A további szerepekben olyan élvonalbeli hazai színészek láthatóak még, mint Tenki Réka, a drukkerek vezérének bőrébe bújó Thuróczy Szabolcs, Rajkai Zoltán, Pelsőczy Réka, Urbanovits Krisztina, a fanatikus Kinizsi Black Army oszlopos tagjait megszemélyesítő Orosz Ákos, Hajdu Szabolcs, Piller Ádám vagy az ellentábor hangadóját adó Szabó Simon.

Gyula, az elkötelezett focidrukker és felesége, Mariann gyereket szeretnének. Miután kiderül, hogy a férfi meddő, és az örökbefogadás lehetősége is elszáll, Mariann utolsó esélyként megállapodik egy roma lánnyal, Lüszivel, hogy a hamarosan születendő gyermekét magukhoz veszik. 

A terv mindannyiuk életét fenekestül forgatja fel. Gyulának ettől fogva folyamatosan trükköznie kell, hogy ne bukjon le a megszállott focirajongó barátai előtt, a magánélete pedig további nem várt fordulatokat tartogat számára: Ámor nyilai a legváratlanabb helyről találnak a szívébe, humoros helyzetek és erkölcsi dilemmák sora elé állítva hősünket.

Update: A jelenlegi mozilátogatottsági tendenciákat és a tervezett mozinyitásokat látva a Vertigo Média, mint forgalmazó, egyetértésben a gyártóval, producerekkel úgy döntött, hogy a sikervárományos, széles közönségnek szánt új magyar vígjáték, a Becsúszó szerelem bemutatóját 2021. május 27-ről későbbi időpontra teszi át.

A tervek szerint nyáron, várhatóan júliusban lesz látható Nagy Viktor Oszkár rendezése, amelynek a már meghirdetett országos közönségtalálkozóit viszont addig is megtartják. A filmmel kapcsolatos további információk megtalálhatóak a Becsúszó szerelem Facebook oldalán

Képes összeállításunkban megnézheted a Becsúszó szerelem díszbemutatójának sztárjait. 

Ezt is szeretjük