Kasza Tibi felesége a gála szépe volt: Manker hófehérben ragyogott a Just Clear Awardon
Kasza Tibi is díjat nyert a szerda esti Just Clear Awardon. A gálán sugárzóan szép felségével jelent meg.

kasza-tibi-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kasza Tibi a kilencvenes évek óta a rivaldafényben él: előbb a Crystal együttes énekeseként, majd szólóénekesként, később műsorvezetőként és influenszerként lett egyre ismertebb. 

A 2017-es Pénzt vagy éveket! című vetélkedő után 2021 júliusában megújult külsővel a Szerencsekerék házigazdájaként tért vissza a képernyőre: három hónap alatt több mint húsz kilót fogyott, és azt mondta, 43 évesen jobban érzi magát a bőrében, mint 25 esztendősen.

Kasza Tibi és felesége a Just Clear Awardon

Kasza Tibi 108 kiló volt, amikor úgy döntött, életmódot vált, augusztus elejére pedig 87 kilót mutatott alatta a mérleg. Azt követően hozta meg a döntést, hogy egy orvosi vizsgálatot követően a vérképe ijesztő eredményeket mutatott a májértékeinél, és a további vizsgálatok után hármas szintű zsírmájat diagnosztizáltak nála. Kislánya novemberben lesz hároméves, úgy gondolta, már csak miatta is jobban oda kell figyelnie az egészségére. 

- Próbáltam egy olyan saját rendszert kiépíteni, amiben a korábbi fogyásaimnak a kudarcaiból kiküszöböltem a hibáimat. Ezt utána el is kezdtem bemutatni az embereknek, és most már több mint tízezren fogynak ugyanazzal a módszerrel, mint én - mondta a nyár vége felé a Tények Plusznak.  

Az általa elindított Challenge olyan sikeres lett, hogy a Just Clear Award szakmai zsűrije neki ítélte Az év diétaprogramja díjat, amit a szerda este megrendezett díjkiosztón át is vehetett. 

Az év egyetlen fitnesz-életmód díjátadó gálájára Kasza Tibi természetesen a feleségével, Mankerrel érkezett. Kasza-Darai Andrea az est egyik legszebb sztárja volt, nem csoda, hogy a közösségi oldalaikra feltöltött képeken nemcsak a díjakhoz gratuláltak sokan, hanem a barna szépség ruhakölteményéhez is. 

Pindroch Csaba felesége

Pindroch Csaba és Verebes Linda több mint két évtizede élnek harmonikus párkapcsolatban: 22 éve vannak együtt, 2006-ban kötötték össze hivatalosan az életüket. Három gyermekük született, Mira 2008-ban, Richárd 2014-ben, Patrik 2015-ben. 

Cover-fotó: TV2

Ezt is szeretjük