Ő Pindroch Csaba gyönyörű felesége: 22 éve imádja a színésznő Verebes Lindát
Pindroch Csaba és Verebes Linda házasságának a közös munka sem ártott, sőt csodás közös élményként élik meg.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Pindroch Csaba és Verebes Linda több mint két évtizede élnek harmonikus párkapcsolatban: 22 éve vannak együtt, 2006-ban kötötték össze hivatalosan az életüket. Három gyermekük született, Mira 2008-ban, Richárd 2014-ben, Patrik 2015-ben. 

Házasságuknak a közös munka sem ártott, sőt: 2010 óta játsszák kétszereplős, Mr és Mrs című komédiájukat, amelyben a férfi és nő kapcsolatának örök dilemmáit járják körül.  

Pindroch Csaba és Verebes Linda házassága

- A baráti társaságunkból senki sem tudta tartani a lépést. Az biztos, hogy nagyon jó, ahogyan élünk, nincs benne hűtlenség. Önmagában sem a férfi, sem a nő nem bonyolult. A kettejük kapcsolata bonyolult. Viták és meccsek természetesen nálunk is vannak, a csatákat mi is megvívjuk. Nincs titok - vigyázunk egymásra, és a Jóisten vigyáz ránk - nyilatkozta a 49 éves színész 2021 júniusában a Mandinernek

A cikk az ajánló után folytatódik

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

A november 15-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. november 15. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A 41 éves Verebes Lindával a közös munkát is csodálatos utazásként élik meg, és ha éppen egy magánéleti mélypontban kell a közönség elé lépniük, a színpad ezen is segít, feloldja a hullámvölgyet.

- A kellemesnek a hasznossal való tökéletes keverése, minden színészházaspárt próbálok rábeszélni erre. Azokon a napokon, amikor előadás van, már három órával korábban elkezdünk készülődni, olyan, mintha bálba mennénk. Viszont amikor a színpadon állunk, nem férj és feleség vagyunk, hanem partnerek.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szerelmes, közös fotót posztolt legutóbb Pindroch Csaba a feleségével. 

Ezt is szeretjük