Rácz Gergő felesége gyönyörű nő: a ritkán látott Bea a menedzsere is
Rácz Gergőnek a felesége nem csak a magánéletben a tásra, Bea a menedzsere is egyben.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Rácz Gergő a ’90-es évek végének egyik legismertebb magyar fiúegyüttesével, a V.I.P. zenekarral lett ismert, majd szólókarrierbe kezdett.

2011-ben, 2012-ben és 2020-ban is Fonogram-díjat nyert, 2020-ban a Petőfi Zenei Díjat is bezsebelte Az év daláért Orsovai Renivel, akivel megnyerték a 2020-as A Dal című műsort Mostantól című dalukkal.

Rácz Gergő felesége

A 45 éves énekes magánélete is irigylésre méltó. Szerelmével nyolc évvel ezelőtt egy fellépése előtt ismerkedett meg, elkérte a telefonszámát, de nem volt hova felírnia, a mobilja is éppen lemerült. 

Egész koncert alatt Bea telefonszámát memorizáltam - mesélte Marczali Lászlónak a Blikken futó videós beszélgetéssorozatában. 

A telefonszámot sikerült észben tartania, a következő napra már találkát beszéltek meg. Öt együtt töltött év után, 2017 őszén jegyezte el, két hónappal később, az év decemberében pedig titokban feleségül is vette.

A cikk az ajánló után folytatódik

Olyan jól kiegészítik egymást, hogy bevállalták, ne csak a magánélet, hanem a munka is kösse össze őket: Beatrix, aki az egyetem elvégzése után kulturális területen dolgozott, és sok fellépésre elkísérte Rácz Gergőt, öt éve a párja menedzsere.

- Bátrak voltunk, megpróbáltuk, és azt merem mondani, hogy bevált. Sokkal jobban működik egy kapcsolat akkor, ha még azt is tudjuk egymásról, hogy mi történik egymás életében munka szempontjából - vallotta be az énekes. 

2018 májusában derült ki, hogy Rácz Gergő apa lesz. Kislányuk, Lorina 2018 decemberében született meg. Nagyon büszkék rá, a szülők szerint nemcsak magyarul, hanem angolul is jól kommunikál.

- Két hónapos kora óta átalussza az éjszakákat, mindent meg lehet vele beszélni, nagyon idilli családban élünk. Egyszer kocsival jöttünk haza, Gergő éppen telefonon beszélt, amikor Lorina megszólalt: “Anya, megvárom, amíg apa befejezi” - mesélte a napilap videósorozatában Bea.

Bódi Csabi gyönyörű felesége, Gina

Nem véletlen, hogy Bódi Csabi dalai közt található egy olyan, amelynek az a címe, hogy Drága szép feleségem. A mulatóssztár 2007-ben vezette oltár elé Ginát, akiért azóta is rajong. A fekete szépség két gyermekkel ajándékozta meg férjét, mindketten Valentin-nap környékén születtek: kisfiukat, Romeót 2009 februárjában hozta világra, lányukat, Lilient pedig tíz évvel később, 2019-ben.

Ezt is szeretjük