Pély Barna és szép, szőke párja: Évi az énekes legnagyobb múzsája
Pély Barna és Évi 2020-ban találtak egymásra.

pély-barna-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

1999-et írtunk, amikor Pély Barnát a United együttes frontembereként megismerte az ország. A szívtipró énekesért tinilányok hada kezdett rajongani, népszerűségét pedig csak fokozta, hogy 2003-ban beválasztották a Megasztár zsűrijébe.

A műsor szerelmet is hozott a számára, itt ismerkedett meg egykori feleségével, Galambos Dorinával, akivel 2013-ban összekötötte az életét. Öt év után azonban jobbnak látták, ha külön utakon folytatják tovább, 2018-ban hivatalosan is kimondták a válásukat.

Pély Barna és szép, szőke kedvese, Évi

A zenész életében a szerelem két esztendővel a szakítás után kopogtatott be ismételten. 2020-ban találta meg új párját, akit nem kellett messze keresnie: menedzserével, Évivel találtak egymásra, akivel hosszú évek óta ismerik egymást. Bár sokan úgy tartják, nem szerencsés a munkát a magánélettel összekeverni, ők meg tudták teremteni a kettő közti egyensúlyt.

- A mi esetünkben ez azért nem okoz problémát, mert kiegészítik egymást a munkafolyamataink. Kizárólag a szövegírásnál és a videóblogunk vágásánál van konkrét konfrontációra lehetőség. És amikor nem melózunk, akkor átkapcsolunk pihenő üzemmódba - ecsetelte Pély Barna a Story magazinnak 2021 májusában.

Nemhogy nincsen gond abból, hogy együtt dolgoznak, és a valóságban is egy párt alkotnak, a sármos sztárt kifejezetten inspirálja kedvese. 

- Mi, zenészek, azt szoktuk mondani, hogy a határidő számunkra a legnagyobb múzsa… És mivel nekem Évi szabja a határidőket, számomra valójában ő az. Az egymás mellett érzett biztonság alapja pedig, azt hiszem, a kölcsönös bizalom. Már a kezdetektől fogva ősbizalmat érzünk egymás iránt, mert alapvetően jólelkűek vagyunk, de az elmúlt évek alatt ezen túlmenően is bizonyítottunk egymásnak.

Az sem ingatta meg a köztük lévő harmóniát, hogy a koronavírus-járvány kitörése után minden percüket együtt töltötték. 

- Alapvetően nem befolyásolja a kapcsolatunkat, hogy éjjel-nappal össze vagyunk zárva, mert a járványhelyzet előtt is sokat voltunk együtt. Bejártuk a fél világot a koncertjeim alkalmával, és mindig jól el tudtuk ütni az időt. Most is így van.

Így néznek ki ma a Megasztár énekesnői

A TV2 csatornáján futó Megasztár első évada úttörőnek számított a hazai tévés palettán, 2003-ban ez a show kedveltette meg a magyar nézőkkel a tehetségkutatókat. Képes összeállításunkban összegyűjtöttük, hogy mennyit változtak a műsor első szezonjának énekesnői.

Cover-kép: MTI/Koszticsák Szilárd

Ezt is szeretjük