Brooklyn Beckham párja káprázatos menyasszonyi ruhát viselt: David és Victoria legidősebb fia megnősült
Megtartották Brooklyn Beckham és Nicola Peltz esküvőjét.

beckham-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Brooklyn Beckham és szerelme, Nicola Peltz a hétvégén tartották meg az esküvőjüket a floridai Palm Beachen. Nicola üzletemberként tevékenykedő édesapja, Nelson Peltz gondoskodott a helyszínről, ami végül a 76 millió fontot érő otthona lett. Amikor kimondták a boldogító igent, nem sokkal utána a sajtó közölt róluk több paparazzoképet, de azokból nem sok minden látszott az ifjú párból.

A szombati lagzi után vasárnap este mindketten az Instagram-oldalukon posztolták ki az első hivatalos esküvői felvételeket, amelyeket a Vogue magazin fotósa készített.

Brooklyn Beckham esküvője

A 27 éves ara egy káprázatos Valentino ruhában mondta ki a boldogító igent 23 éves szerelmének. Brooklyn egy Dior öltönyt viselt. Ahogy az alábbi képen is látszik, le sem tagadhatják, mennyire boldogok egymással.

A ruhát a Valentino kreatív igazgatójával, Pierpaolo Picciolival és csapatával tervezték meg együtt, egy éven át tartott ennek a folyamata. Kétszer is Rómába utaztak csak azért, hogy a menyasszonyi ruháról tárgyaljanak, illetve a nagy nap előtt két alkalommal volt próba az Egyesült Államokban. A márka fővarrónői csak azért utaztak Miamiba a hétvégén, hogy tökéletesen álljon a menyasszonyon a kreáció.

Nicola a Vogue-nak adott interjúban elmondta, hogy a haját és a sminkjét Claudia Schiffer ihlette, aki az egyik kedvenc szupermodellje volt mindig is. 

A szőke szépséget édesapja kísérte az oltár elé, a virágszóró kislány szerepét David Beckhamék legkisebb gyermekére, Harperre osztották. 

A ceremónia után a vendégeknek koktélokat szolgáltak fel, miközben egy dzsesszkvartett szolgáltatta a zenét. Az állófogadás után megkezdődött a vacsora, ekkor már egy 12 fős zenekar vette át a terepet. 

A lagzin David Beckham mondott egy megható beszédet, írta meg a The Sun.

- Arról beszélt, hogy amikor Brooklyn megszületett, szerette volna megvédeni őt. Elmesélte, hogy a kórház padlóján aludt, miközben a testével az ajtót csukva tartotta, mert nem akart senkit sem beengedni - fogalmazta a bennfentes, aki azt is megemlítette, hogy Beckham annyira elérzékenyült, hogy egyszer még meg is kellett állnia a beszédével, ami nagyon meghatóra és aranyosra sikeredett szerinte.

Hajnali háromig tartott a buli, természetesen hírességek is rajta voltak a vendéglistán, például Gordon Ramsay és családja, a sztárséf évek óta szoros barátságot ápol a Beckham famíliával. Ott volt még Serena és Venus Williams, Eva Longoria és a Spice Girlsből Mel B és Mel C.

David és Victoria Beckham lánya, Harper

Képes összeállításunkban megnézheted, már milyen nagylány Harper Seven Beckham.

Ezt is szeretjük