Pierce Brosnan fiai csinos barátnőikkel mentek a filmpremierre: így pózoltak négyesben a vörös szőnyegen

Pierce Brosnan kisebbik fiai komoly párkapcsolatban élnek már.

brosnan-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Pierce Brosnannek és feleségének, Keely Shaye Smithnek két fia született: Dylan 1997 januárjában, Paris 2001 februárjában látta meg a napvilágot.

Már mind a ketten felnőtt férfivá értek, ráadásul a szerelem is rájuk talált. Csinos barátnőiket ezen a héten egy filmpremierre vitték el.

Pierce Brosnan fiai a barátnőikkel

A Hamupipőke filmes változatát a héten mutatták be az Amerikai Egyesült Államokban, a mozi főszereplője Camilla Cabello, aki eddig énekesnőként bizonyított, Pierce Brosnan is szerepet kapott az alkotásban, ő Rowan királyt testesíti meg. Mivel a legendás színész is benne van a filmben, így annak premierjére két fia, Paris és Dylan is kíváncsi volt. A fiúk nem egyedül érkeztek, csinos barátnőik társaságában pózoltak a vörös szőnyegen. Az idősebbik Brosnan fiú egy piros öltönyt viselt, míg öccsének egy csíkos fekete zakóra és nadrágra esett a választása.

GettyImages-1337354947
Fotó: Kevin Winter / Getty Images Hungary

Paris a 22 éves Alex Lee-Aillón modellel randizik, a lány 2018-ban még Brooklyn Beckham kedvese volt. A barna szépség a karrierjét még tinédzserként kezdte építeni.

- 15 éves koromban fedeztek fel, de őszintén szólva soha nem állt szándékomban, hogy modell legyek. Nem láttam magam, hogy azzá váljak. Nagyon hálás vagyok, hogy végül ilyen lehetőséget kaptam az életben, szeretek kreatív lenni a fényképezőgép előtt. Mostanában erősnek és magabiztosnak érzem magam, ha fényképeznek - ezt még 2018-ban nyilatkozta a C-Heads magazinnak.

Paris is modellkedik, ez pedig egy közös pont bennük. Először 2019-ben fotózták le őket együtt, azóta is fülig szerelmesek egymásba.

GettyImages-1197727920
Fotó: George Pimentel / Getty Images Hungary

Dylan 2016-ban szeretett bele kedvesébe, Avery Whelessbe. A 28 éves szépség festőként keresi a kenyerét, több kiállítása is volt már, a 2021-es projektje az Átfogható határok nevet kapta. Ugyanolyan művészlélek, mint Dylan, aki a zenélésben éli ki a kreativitását, a Raspberry Blonde együttes énekese. Öccséhez hasonlóan ő is belekóstolt a modellkedésbe.

Az idősebbik Brosnan fiú tavaly diplomázott le a USC School of Cinematic Artson, öccse a Loyola Marymount Egyetem hallgatója.

Pierce Brosnan és felesége

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép párost alkot Pierce Brosnan és Keely Shaye.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük