Patrick Swayze és felesége esküvői fotója: Lisával 34 évig voltak házasok

Patrick Swayze 18 éves volt, amikor megismerte feleségét, Lisát.

patrick-swayze-és-felesége-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Patrick Swayze 2009-ben hunyta le örökre a szemeit, hasnyálmirigyrákkal küzdött, de sajnos végül nem tudta leküzdeni a gyilkos kórt. A Dirty Dancing imádott sztárja neje, Lisa Niemi karjaiban hunyt el. A házaspár 1970-ben ismerkedett meg, de a szerelmük 1974-ben teljesült be, egy évvel később házasodtak össze.

Patrick Swayze és Lisa Niemi 34 évig éltek házasságban

A megismerkedésükkor Swayze 18, a lány 15 éves volt, a Houston Music Theatre-ben tanultak mindketten. 1972-ben léptek fel közösen, egy balettprodukciót adtak elő, akkor alakult ki a vonzalom köztük, randevúztak egy darabig, de titkolniuk kellett a kapcsolatukat, Swayze édesanyja azért tiltotta fiát a lánytól, mert félt, Lisa szívét összetöri. Akkor szakítottak, ám 1974-ben ismét összesodorta őket az élet, ugyanis Lisa New Yorkba költözött, Patrick megengedte neki, hogy nála élhessen. Az esküvőjüket 1975 júniusában tartották meg.

Igazi összeillő pár voltak, Lisa kitartott férje mellett mindvégig.

- Ez a legrosszabb dolog a világon, amin egy ember keresztülmehet. Mindennap ott vagy, és támogatod a társadat a harcában. Tudom, hogy folyamatosan küzdött, 22 hónapot élt túl, ami igazi csodának számított abból kiindulva, mit jósoltak neki az orvosok a diagnózisa alapján. Amikor elveszítesz valakit, ugyanúgy szereted őt továbbra is, úgy érzem, most már másfajta kapcsolatom van vele. Annyi csak a különbség, hogy fizikailag már nincs itt - magyarázta az Entertainment Tonightnak az özvegy, utalva rá, hogy Swayze lelke továbbra is jelen van.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű párt alkotott Patrick Swayze és Lisa Niemi.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük