Ez a táncosnő Michael Flatley felesége: 14 éve bolondulnak egymásért
Michael Flatley és Niamh O'Brien négy hónap járás után mondták ki a boldogító igent.

michael flatley cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Michael Flatley, a világhírű, ír sztepptáncos az 1994-es Eurovíziós Dalfesztivál során zárta örökre magát emberek millióinak szívébe. Lord of the Dance című show-műsorára rengetegen voltak kíváncsiak, nem csoda, hogy körbeutazta turnéival több alkalommal is a világot, sőt hazánkban is járt. Számos világrekordot megdöntött karrierje során, sokáig ő volt a leggyorsabb lábú táncos.

A 62 éves legenda végül 2016-ban vonult végleg vissza a tánctól, az egészségi állapota sem volt a legjobb, a sok tánc és állandó pörgés miatt a gerince és a bal térde sem szuperált már úgy, mint régen, ráadásul fáradásos töréssel diagnosztizálták, emellett mind a két Achilles-ínja elszakadt. Sokáig a tánc volt a mindene, nem csoda, hogy végül élete szerelmét is a munkájának köszönhetően találta meg.

Fotókon Michael Flatley felesége

Michael Flatley a '80-as években egyszer már megházasodott, de végül az a frigy a '90-es években tönkrement, 1997-ben mondták ki hivatalosan is a válását. Az igazira kilenc évet várt ezután, egy csinos táncosnő, Niamh O'Brien vette le a lábáról.

michael flatley felesége
Fotó: Brent N. Clarke / Getty Images Hungary

Flatley-hez hasonlóan szíve választottja is az ír tánc szerelmese, Niamh háromévesen már magántanárhoz járt. Tinédzserként gyakran versenyzett, 17 évesen egy világbajnokságon a negyedik helyezett lett. Nem csoda, hogy ilyen múlttal őt is beválogatták Michael Flatley csapatába. Évekig csak munkakapcsolat kötötte össze őket, majd 2006 júniusában egymásba szerettek.

michael flatley felesége 2
Fotó: Gor / Getty Images Hungary

Annyira biztosak voltak egymásban, hogy végül 2006 októberében egybekeltek, azóta is elválaszthatatlanok egymástól. Fiuk, Michael St. James Flatley 2007-ben látta meg a napvilágot. 

Ő Terence Hill felesége

Képes összeállításunkban megnézheted, ki csavarta el Terence Hill fejét.

Ezt is szeretjük