Terence Hill gyönyörű nőt vezetett az oltár elé: már 53 éve házasok
Terence Hill és felesége 53 éve elválaszthatatlanok egymástól.

terence-hill-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Terence Hill a '60-as és '70-es években kék szemeivel rengeteg női rajongóját megigézte a képernyőn keresztül. Bár sokan odáig voltak érte, az ő szíve azonban foglalt volt, a gyönyörű Lori Zwicklbauerrel 1967-ben sodorta össze az élet, pár hónap után pedig oltár elé is vezette. Július végén ünnepelték meg 53. házassági évfordulójukat.

Terence Hill és felesége

Pont abban az időszakban ismerkedtek meg egymással, amikor Hill összebarátkozott Bud Spencerrel. Már a legelején tudták, hogy egymásnak szánta őket a sors, így nem vártak sokat az esküvővel, pár hónap után egybekeltek. 1967. július 23-án mondák ki a boldogító igent, azóta elválaszthatatlanok egymástól.

- Az a hosszú házasságunk titka, hogy igazán szeretjük egymást és tiszteletben tartjuk a másik érzéseit, szokásait. Persze nekünk is vannak konfliktusaink, de veszekedni sosem szoktunk - nyilatkozta Hill a Blikknek 2019 májusában, majd hozzátette, felesége elég visszahúzódó típus.

Fiuk, Jess 1969-ben látta meg a napvilágot, 1973-ban fogadták örökbe Rosst, de ő sajnos 1990-ben életét vesztette egy autóbalesetben, ami egy óriási törés volt a házaspár számára.

Képes összeállításunkban megnézheted Terence Hill és felesége, Lori közös képeit.

Ezt is szeretjük