Bud Spencer két lányával és fiával - Gyerekei posztolták a fotót apák napján
Gyermekei megemlékeztek apák napján Bud Spencerről.

bud spencer cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár hazánkban az apák napja majd június 21-én lesz, Olaszországban viszont már tegnap, azaz március 19-én megünnepelték.

A legendás olasz sztárról, Bud Spencerről is megemlékeztek gyermekei ezen nap alkalmából.

Bud Spencerről ezt a szép családi fotót posztolták

Bud Spencer 2016 júniusában hunyta le örökre szemeit, hivatalos Instagram-oldalát azonban nem szüntették meg, a legendás pofonosztóról a mai napig osztanak meg régi felvételeket, családtagjai ezzel a módszerrel is szeretnének tisztelegni előtte. Apák napja alkalmából egy szép családi fotót posztoltak, a felvételhez az alábbi szöveget írták: "Boldog apák napját. Nagyon szeretünk téged."

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Happy father’s day !!! We love you so much ❤️

Bud Spencer (@budspencerofficial) által megosztott bejegyzés,

A képen két lányával, az 58 éves Cristianával és a 47 éves Diamyval, illetve az 59 éves fiával, Giuseppével látható. Azt nem írták oda, hogy a felvétel mikor készült, viszont gyermekei életkorából kiindulva valamikor a '90-es évek elején. A poszt láttán rengeteg rajongó meghatódott, többen írták, mennyire hiányzik nekik Bud Spencer.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Bud ❤️ Spencer

Bud Spencer (@budspencerofficial) által megosztott bejegyzés,

Bud Spencer nagyon jó édesapa volt, erről lánya, Cristiana Pedersoli is értekezett az Apám, Piedone című könyvében. Az Abendzeitung német újságnak elmondta a kiadványa kapcsán, hogy bár édesapja sokat forgatott, viszont amikor otthon volt, a család volt számára az első.

- Nagyon melegszívű és szerető édesapa volt, sokat szórakoztunk együtt. Gondoskodott arról, hogy kevés alkalommal érezzük a hiányát, sok forgatásra elkísérhette őt az egész család - vallotta be a lapnak.

Ő Terence Hill felesége

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest Terence Hill felesége, Lori.

Ezt is szeretjük