Három nap után kiszállt a TV2 műsorából az ismert sztárpár - Ezért távozott Cinthya Dictator és Molnár Tomi
Cinthya Dictator és Molnár Tomi feladták a versenyt a Love Bistróban.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Meglepő fordulat történt a TV2 Love Bistro című gaszto-reality műsorának harmadik adásában. Míg a hétfői műsor végén Valkó Eszter és férje kiesett a versenyből, az első hét következő kiesőit nem kellett megneveznie Bernáth Józsefnek és Baracskay Angélának. 

Cinthya Dictator és Molnár Tamás önként távoztak a műsorból. A szerelmespár meg is indokolta, miért adták fel a versenyt. 

Cinthya Dictator és Molnár Tamás feladta a Love Bistrót

Az már az első két adásban kiderült, hogy Cinthya nehezen kezeli az időre főzéssel járó stresszt, gyakran összekapott párjával, és nem egyszer sírva is fakadt. A szerdai adásban a főzés egy része jó hangulatban telt, hatalmas élmény volt számára például, hogy bárddal szeletelhette fel a zöldségeket. Mégis sokszor sírva fakadt főzés közben, szerelme sem tudta megnyugtatni, a séfek értékelése után is összeomlott. 

cinthya-dictator-molnar-tomi
Fotó: TV2/Love Bistro

Sírva vallotta be, hogy az elmúlt napok történései után azt a tanulságot szűrte le, ha nagyon odateszi magát, akkor összekapnak, mert nem szerelmespárként, hanem munkatársakként tekintenek egymásra. A harmadik napon próbáltak úgy dolgozni a konyhában, hogy társként tekintettek egymásra, de ez meg az elkészített étel rovására ment, az nyers maradt. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Molnár Tomi már főzés közben mondogatta, hogy ennyi sírással és feszültséggel abba kellene hagyniuk a műsort, majd a reality végén, a séfek értékelése után közölte, hogy feladják a versenyt, kiszállnak a műsorból. 

- Nem szeretném, ha egy kellemetlen erőlködésbe csapna át az egész. A küszöbén állunk ennek. Azért jöttünk ide, hogy tanuljunk főzni, meg hogy jól érezzük magunkat. Ebbe az a fajta erőlködés vagy küszködés, ami a későbbiekben még komolyabb megpróbáltatások során jönne, szerintem már nem fér bele - vallotta be az énekes. 

cinthya-dictator-molnar-tomi2
Fotó: TV2

Bernáth József megértette, és közölte velük, ha úgy érzik, ők az a pár, akiknek el kellene hagyniuk most a konyhát, akkor hagyja, hogy így döntsenek, ezzel pedig kolléganője is egyetértett. 

Megbeszéltük Tomival, hogy nincs jogunk senkit kiejteni,

csak egy méltóságteljes ételt akartunk utoljára feltálalni - osztotta meg a nézőkkel a szőke sztár. 

cinthya-dictator-molnar-tomi3
Fotó: TV2

- Ez az étel is egyértelműen árulkodott arról, hogy nem vagyunk olyan felkészültségi szinten, hogy egy ilyen versenyben tovább tudjunk menni. (…) Ez eddig volt vicces és szórakoztató. Jó lesz hazamenni egy kicsit pihenni. Elértük a határainkat, még talán túl is léptük azokat, de ez annyira komfortzónán kívüli, hogy nekünk ebből ennyi pont elég volt - tette hozzá Molnár Tamás, aki szintén méltatlannak érezte volna, ha továbbjutnak.

Azt, hogy részt vettek a Love Bistróban, nem bánták meg, szerintük a megpróbáltatások a műsorban csak erősebbé tették a szerelmüket. 

Fecsó és új párja, Vivi

Ezen a héten a Love Bistro 18 szerelmespárja közül hat versenyez. A többieket a következő két hétben ismerhetjük meg. Köztük van Szegedi Ferenc, vagyis Fecsó, aki szingliként kezdett el főzni, a házhoz jött szakácstól sok konyhai praktikát tanult. Új párjával, Kiss Viviennel bő fél éve van együtt, de úgy döntöttek, kipróbálják a reality műsorban, milyen párost alkotnak együtt. 

Ezt is szeretjük