Somló Tamás özvegye újra szerelmes - Gyöngyvér új párja ez az ismert sportoló

Keszthelyi Gyöngyvér új párja a híres vitorlásdinasztia tagja, Litkey Botond.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Négy éve, hogy 2016. július 16-án elhunyt Somló Tamás. Özvegye, Lili lánya édesanyja végig mellette volt. Keszthelyi Gyöngyvérrel 24 évig voltak együtt, a legendás énekes halálával feldolgozhatatlan űrt hagyott maga után. 

A 43 éves nő ugyanakkor sokat dolgozott magán és azon, hogy tovább tudja élni az életét. Mostanra az új szerelem is rátalált. 

Keszthelyi Gyöngyvér új párja

Új párja Litkey Botond, a híres Litkey vitorlásdinasztia tagja, aki az 1996-os atlantai olimpián 21. helyezett lett, 1989-ben az Európa-bajnokságon az 5. helyezést érte el, világkupán pedig volt 4. helyezett is. Zenészként és szobrászként is ismert. 

keszthelyi-gyongyver
Fotó: TV2/Mokka

- Nagyon friss az egész, de nekem olyan, mintha mindig is összetartoztunk volna. Az, hogy ő zenél, meg külön öröm és csoda, különösen az, ahogy teszi. Engem elbűvöl, amikor alkot, mindegy, hogy rajzol vagy gitározik. Ahogy a valóságot visszaadja, az mutatja, mi lakozik a szívében, és az csodaszép - árulta el szerelméről a Borsnak Keszthelyi Gyöngyvér. 

Szerelmükről nem kívántak bővebben beszélni, de érzelmeiket nem titkolják, közösségi oldalukon közös fotókat is posztolnak. 

Aigner Szilárd özvegye

Az egész ország megrendült, amikor 2016. június 6-án, egy nappal a 70. születésnapja után elhunyt Aigner Szilárd. Az ország imádott időjósának védjegyévé vált a "Derűs napot!" elköszönés. Özvegye, Pártai Lucia már évek óta nem állt kamerák elé, de idén júniusban kivételt tett. Az 59 éves nő mindig is imádta a munkáját, saját bevallása szerint az időjárás-előrejelzésekkel kel és fekszik. Férjét is ennek köszönheti: munkakapcsolatból lett közöttük nagy szerelem a nyolcvanas években.

Ezt is szeretjük