Aigner Szilárd özvegye évek óta először állt kamerák elé - Pártai Lucia ma is aktívan dolgozik
Pártai Lucia ma is imádja munkáját, aminek néhai férjét is köszönhette.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Az egész ország megrendült, amikor 2016. június 6-án, egy nappal a 70. születésnapja után elhunyt Aigner Szilárd. Az ország imádott időjósának védjegyévé vált a „Derűs napot!” elköszönés. 

Özvegye, Pártai Lucia már évek óta nem állt kamerák elé, de a Tények Plusznak szívesen mesélt néhai férjéhez kötődő emlékeiről. 

Pártai Lucia imádja a munkáját

Az 59 éves sztár lakóvárosában, Szarvason készít műsort a Rádió Bézsnek, az adásban pedig a férje védjegyévé vált mondattal köszönti a hallgatókat. 

partai-lucia4
Fotó: TV2/Tények Plusz

- Nagyon jó érzés volt mellette a békásmegyeri piacon azt tapasztalni, hogy előre köszöntek a kofák és az árusok, hogy "Derűs napot, főnök!" Ő is mindig visszamosolygott, és derűs napot kívánt. Az ő emlékére lett a magazinműsor címe is Derűs napot! - mesélte a TV2 műsorában.

A cikk az ajánló után folytatódik

Pártai Lucia mindig is imádta a munkáját, saját bevallása szerint az időjárás-előrejelzésekkel kel és fekszik. Férjét is ennek köszönheti: munkakapcsolatból lett közöttük nagy szerelem a nyolcvanas években.

aigner-szilard
Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Aigner Szilárd akkoriban veszítette el első feleségét, és egyedül nevelte hétéves kislányát, Évát. Közös lányuk, Lucia 1996. június 4-én jött világra. 

- Szilárd nagyon szorgalmazta, hogy legyen gyermekünk, hogy majd ne maradjak egyedül. De én tudtam, hogy Aigner Évi szintén nem hagy engem cserben.

partai-lucia3
Fotó: TV2/Tények Plusz

Ma is sokat dolgozik, Aigner Szilárd idősebbik lányával együtt vezeti a családi meteorológiai szolgáltatást, amit a férjével alapítottak. Sokat van úton, Budakalász, Pilis és Szarvas között ingázik, műsort vezet, időjárás-előrejelzéseket készít, és a Szarvasi Arborétumban két projekten is dolgozik. 

Aigner Szilárd és Pártai Lucia lánya

Az időjós házaspár közös gyermeke 2020. június 4-én lett 24 éves. Lucia két évvel ezelőtt ment férjhez, apja az esküvőjén sem lehetett jelen, de a fiatal lányt az vigasztalja, hogy az egész ország által szeretett meteorológus még megismerhette és megszerette a választottját.

Ezt is szeretjük