Ők Baló György gyönyörű ikerlányai - Az RTL Klub stúdióavatásán jelentek meg
Baló György lányai is megjelentek a legendás tévés emléktáblájának avatásán.

beauty and style
Top olvasott cikkek

2020. január 8-tól már a Baló György Hírstúdióból köszönti az RTL Klub Híradójának nézőit Erős Antónia, Szabados Ágnes, Szellő István és Rábai Balázs. 

A stúdió előterében a mai naptól - a Baló Györgyről készült portréfotó mellett - egy emléktábla is őrzi a 2019 márciusában elhunyt televíziós újságíró emlékét. 

Baló György lányai is részt vettek az avatáson

A legendás tévés 2019 januárjában a Magyarul Balóval végén közölte a nézőkkel, hogy a saját kérésére a műsora szünetel. Végül nem tért vissza, 2019. március 18-án legyőzte súlyos betegsége.

- Egy éve Baló György ebben a stúdióban jelentette be: pihenésre és orvosi kezelésre van szüksége, ezért saját kérésére szüneteltetjük a Magyarul Balóval adásait. Ma már tudjuk: a műsor ugyan végleg szünetre ment, de ő mindig velünk lesz - fogalmazott Kotroczó Róbert, az RTL Magyarország hírigazgatója a stúdió és az emléktábla avatásán.

Baló György emléktábláját ikerlányai, Sára és Vera leplezték le.
Baló György emléktábláját ikerlányai, Sára és Vera leplezték le.
Fotó: RTL Klub

Az RTL Híradó mellett ugyancsak ebből a stúdióból jelentkezik minden hétköznap este élőben a Fókusz két műsorvezetője, innen tájékoztatják a nézőket a várható időjárásról, és itt készül a Fókusz Plusz, a Portré, valamint a XXI. század című műsor is.

Az emléktáblát, melyen a szerkesztő-riporter alábbi gondolata olvasható: "Demokrácia hosszabb távon nem létezhet... informált és tudatos állampolgárok nélkül", egykori munkatársai és ikerlányai jelenlétében leleplezték le. 

Baló Sára az avatáson rövid beszédet is mondott.
Baló Sára az avatáson rövid beszédet is mondott.
Fotó: RTL Klub

Baló Sára és Vera édesanyja Morvai Krisztina, büntetőjogász, az ELTE Állam- és Jogtudományi Karának docense, volt európai parlamenti képviselő. Anyai nagyanyjuk Fekete Klári, a '60-as, '70-es évek egyik legismertebb manökenje, aki számtalan címlapon is szerepelt.

Fekete Klári 80 fölött is elbűvölően néz ki

Fekete Klári a ’60-as, ’70-es évek kifutóinak egyik sztármanökenje volt, pedig nem is készült annak, azért érkezett vidékről a fővárosba, hogy jogot tanuljon. Számtalanszor szerepelt heti- és havilapok címlapján, itthon és külföldön egyaránt részt vett divatbemutatókon.

Ezt is szeretjük