Koós János özvegye így éli most az életét - Szívszorító dolgokat mondott
Koós János özvegye, Dékány Sarolta a mai napig nem tudja feldolgozni férje halálát.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Koós János halálának híre az egész országot megrázta idén márciusban, ez a szörnyű tragédia az egész családot váratlanul érte akkor, hiszen a legendás táncdalénekes nőnapra is fellépést tervezett. A 81 éves sztár özvegye, Dékány Sarolta a mai napig nem tudta megemészteni férje halálát, de ez érthető is, hiszen 48 éven át éltek boldog házasságban, kitartottak egymás mellett jóban és rosszban is.

Az egykori énekesnő a Best magazinnak adott exkluzív interjút, amelyben elmondta, hogy nem érzi jól magát egyedül, lelkileg egyáltalán nincs jól. Férje halála óta tíz kilót fogyott, cukorbetegsége miatt naponta ötször kellene étkeznie, de csak háromszor tud. Alvásproblémái lettek, gyakran felkel, és olyankor Koós János hangja cseng a fülében. Nagyon hiányzik neki.

- Hihetetlen, hogy nincs többé, pedig még csak 81 éves volt, fiatal a halálhoz, élhetett volna még. Megszakad a szívem, úgy hiányzik. Azt hittem, ahogy múlik az idő, jobb lesz, de egyre nehezebb. Nem tudok sírni. Talán jobb lenne, ha alaposan kibőgném magamat, könnyebb lenne a lelkemnek, de nem megy. Már semmi nem olyan, mint előtte volt - vallotta be.

Nehéz számára a gyász folyamata, sokkal türelmetlenebb, régen például nagyon szeretett olvasni, most az sem megy neki. Írással is próbálkozott, de nem járt sikerrel. Tervezi, hogy felkeres egy orvost, aki segítséget nyújthatna abban, hogy feldolgozza ezt a hatalmas veszteséget. A temetőbe sűrűn kijár, de nem tud egy percnél tovább maradni Koós János sírjánál. 

Lánya, Koós Réka naponta látogatja őt, unokája, Rozi úgyszintén gyakran keresi, fia, Gergő vidéken él, de vele is mindennap beszél kétszer telefonon. Barátai rendszeresen érdeklődnek felőle, és hívják, hogy találkozzanak, de egyedül szeret lenni a legjobban jelen pillanatban. Közös otthonukat, ahol negyven évet éltek, árulja, amint sikerül eladnia, Réka lánya közelébe fog költözni.

- Most közel 300 négyzetméteren lakom, kétszintes a ház, már alig bírok felmenni az emeletre. Az új jóval kisebb lesz, 90 négyzetméter, de viszem magammal a bútorokat, az emlékeket, a közös életünket. Tudom, ha most látna, azt mondaná, Saci, ne szomorkodj, éld az életet, mert az élet szép. Persze, én is tudom, Janikám, de nélküled nem szép, ezt viszont te nem tudhatod - tette hozzá.

Így fest Koós Réka párja

Koós Réka májusban szerepelt együtt párjával, Bálinttal a címlapon. Cikkünkből megtudhatod, ki rabolta el Koós János és Dékány Sarolta egy szem lányának szívét.

Ezt is szeretjük