Az RTL Klub egykori műsorvezetője már az első nap távozott a TV2 műsorából
Valkó Eszter és férje távozott elsőként a TV2 Love Bistro című műsorából.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Valkó Esztert az RTL Klub nézői olyan műsorokból ismerhetik, mint a Reggeli, a Havazin vagy számos betelefonálós vetélkedő. Férjével, Rádócz Péterrel a Nyerő Páros első szériájában is szerepeltek. 

A házaspár most a TV2 augusztus 24-én indult Love Bistro című gaszto-reality műsora miatt tért haza Hollandiából, amelyben a kéttagú zsűri nemcsak az elkészült ételeket, hanem a párok közötti együttműködést is értékeli.  

Valkó Eszterék estek ki a Love Bistróból 

Péter 2018 tavaszán költözött ki, később pedig Eszter is követte, 2019 májusában született kisfiuk, Simon Maastrichtban jár bölcsődébe. A 46 éves sztárnak kicsit hiányzik a tévézés, de most gyermeke áll a középpontban, azt el sem tudná képzelni, hogy beüljön egy reggeli műsorba. 

valko-eszter-ferje
Fotó: TV2

A TV2 felvételről adásba került, Love Bistro című gasztrovetélkedőjében viszont részt tudtak venni, és élvezték a forgatást, még ha az első adás után ki is estek. Az első héten versenyző hat páros közül az első feladat után ők végeztek az utolsó helyen. A rozé kacsamell túlságosan átsült, a zöldségek pedig teljesen kiszáradtak, emellett nem alkottak harmonikusan együttműködő párost. 

- Eszter, nálad azt láttuk, hogy a főzés közepén egy kicsit feladtad, és ez érződött az elkészült ételeken is - hangzott Bernáth József séf értékelése. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A második feladat egy desszert, a máglyarakás elkészítése volt. A diókrém és az alma jól sikerült, Baracskay Angéla cukrászséf és kollégája szerint is a kalács viszont fojtós, nem elég szaftos lett. Abban is egyetértettek az első adás végén, hogy az együttműködés alapján nem volt olyan pár, akiktől a szívük szerint elbúcsúznának, ezért a kóstolt ételek alapján hozták meg a döntést: az a pár, akinek a hétfői két feladata a legkevésbé sikerült, Eszter és Péter volt. 

valko-eszter-ferje
Fotó: TV2

Nem örültek neki, hogy az első nap után kiestek, de szerintük nem kellett mágusnak lenni ahhoz, hogy kitalálják, nekik kell búcsúzniuk a műsortól. 

Ördög Nóra és ismert tévések smink nélkül

A TV2 műsorvezetője úgy csak ritkán látható, mint márciusban készült fotóján, még műszempillát sem visel a szelfin. Azért szereti a tartós pillákat, mert azok olyan látványosan emelik ki a szemeit, hogy sokszor nem is használ mellettük sminket, vagy legfeljebb csak kirúzsozza magát. Képes összeállításunkban megnézheted azokat a magyar tévés sztárokat, akik megmutatták smink nélküli arcukat.

Ezt is szeretjük