Szily Nóra 20 éve a Reggeli egyik műsorvezetője volt - Az 55 éves sztár most ezzel foglalkozik

Szily Nóra a tévéképernyő helyett immár a színpadon látható.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Szily Nóra pályafutásának kezdete a '90-es évek elejére tehető, ekkor debütált a Magyar Rádiónál riporterként. Két év után nyergelt át a tévé világába, 1992-től 1997-ig a Magyar Televíziónál dolgozott műsorvezetőként. 1998-tól 2000-ig az RTL Klub Reggeli című műsorának nézőit Alföldi Róbert oldalán ébresztette. 

Ezt követően átszerződött a TV2-höz, ahol Friderikusz Sándortól vette át az Osztálytalálkozó című produkciót. Egy ország zárta a szívébe műsorvezetőként és riporterként, ám ő mégis a karrierváltás mellett döntött, ma a tévéképernyők helyett előadótermekben és színpadokon találkozhatunk vele. 

Szily Nóra foglalkozása

Már fiatalon is érdeklődött a lélek rejtelmei iránt, végzettségét is ebben a témában szerezte, az ELTE pszichológia szakán diplomázott. Ezt a tudást a médiában is hasznosítani tudta, közel 200 híres ember nyílt meg neki az Őszintén Szily Nórával és az Egy kávé Szily Nórával adásaiban. 

Végül úgy döntött, nem csak mélyinterjúiban kamatoztatja lélektani ismereteit. Elhatározta, hogy új vizekre evez: coachnak állt. Előadásain olyan témákat vet fel, mint az önismeret, a helyes kommunikáció vagy a halogatás kérdése.

- Mostanában nem vagyok külsősként sem a televíziónál, hanem rendezvényekkel, talkshow-kkal, illetve pszichológiai témájú inspirációs előadásokkal járom az országot - mesélte a Reggeli vendégeként.

A cikk az ajánló után folytatódik

- Képzéseket elvégezve összedolgoztam a pszichológiai tudásomat és azoknak a sztároknak az életét, akikkel beszélgettem. Ezekből a lenyomatokból 14 előadásomat dolgoztam ki.

Az 55 éves sztár elárulta, valósággal lubickol a szerepben, akkor érzi jól magát, ha közönség előtt lehet, és mondanivalójára visszacsatolást kap. A felkéréseket nem munkaként éli meg, hivatásának tekinti, hogy útmutatót nyújt azoknak, akik hozzá fordulnak. A műsorvezetőknek elárulta, egyfajta küldetésének érzi, hogy átadja tudását.

Balázsy Panna munkája

Balázsy Panna nevét rádiós, majd televíziós műsorvezetőként ismerte meg az ország. A kétezres évek elejétől hat évig vezette az RTL Klub Reggeli című műsorát, de a Delelő és a Stella moziklub is az ő nevéhez kötődik. 2006-ban távozott a csatornától, ezt követően rádiózott, elindította a Globalista Konyha nevű gasztroprojektet, és elkezdett könyveket írni, 2020 őszén jelenik meg a tizedik kötete.

Ezt is szeretjük