Fecsó 16 évvel fiatalabb párja szexi ruhában debütált - A TV2 új műsorában szerepelnek
Szegedi Fecsó és új párja, Vivi is szerepel a TV2 Love Bistro című gasztro-reality műsorában.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Egy formabontó, vadonatúj gasztro-realityt indít a TV2 augusztus 24-én, ami a Love Bistro címet kapta. A hétköznap esténként jelentkező műsorban nemcsak a recepteké, hanem a párkapcsolatoké is lesz a főszerep, ugyanis a párok közötti együttműködés és a munkamegosztás legalább olyan fontos szerepet kap majd, mint a feladatok kivitelezése, mindez igazán könnyed, humoros formában. 

Az elődöntők során összesen 18 sztárpár vállalkozik arra, hogy számot adjon gasztrotudásáról. A döntőig vezető úton számos akadályt kell együtt legyőzniük, örömkönnyekből és drámai pillanatokból sem lesz hiány a verseny során, a műsor kamerái pedig a konyhán kívül is forognak.

A Love Bistro sztárpárjai

A Love Bistro két séfje mindent megtesz azért, hogy ízekre szedjék a sztárpárokat. Baracskay Angéla cukrászséf, aki diplomáját Izraelben szerezte, de a világ számos pontján kamatoztatta tehetségét, többek között Michelin-csillagos étterem cukrászvezetőjeként is. Bernáth József séf, aki Lyonban és Londonban tanulta ki a mesterséget, több külföldi Michelin-csillagos étterem korábbi munkatársa, a magyar konyha nagy tisztelője.

A Love Bistróban klasszikus, ám újragondolt bisztróételek készülnek, alapfogások jó minőségben. A feladatok a párkapcsolati dinamikára, bizalomra és az együttműködésre épülnek, emellett pedig fontos szerepet kap az idő is, hiszen a párok licitálhatnak, azaz gazdálkodhatnak a saját főzési idejükkel, így előnyre tehetnek szert a verseny során. A mindenre elszánt párosok az év bisztrótulajdonosa cím mellett az 5 millió forintos fődíjért is harcba szállnak egymással.

A cikk az ajánló után folytatódik

A 18 sztárpár közül máris bemutatunk hatot - köztük friss szerelemeseket és évek óta házasokat is találsz. Az egyikük Szegedi Ferenc, vagyis Fecsó, aki szingliként kezdett el főzni, a házhoz jött szakácstól sok konyhai praktikát tanult. Új párjával, Kiss Viviennel bő fél éve van együtt, de úgy döntöttek, kipróbálják a reality műsorban, milyen párost alkotnak együtt.

Fecsó szerint jól kiegészítik egymást: Vivi koncentráltabb, és jól főz, míg saját magát kreatívabbnak és konstruktívabbnak tartja bizonyos dolgokban. Konfliktust közöttük az okozhat, ha ő türelmetlen, mert ilyenkor ideges, aminek veszekedés a vége.

Ezt is szeretjük