Ember Márk először mutatta meg színésznő párját - Az Oltári csajok sztárjára rátalált a szerelem
Ember Márk és színésznő párja is szerepel a TV2 Love Bistro című gasztro-reality műsorában.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Ember Márk 2017-ben diplomázott a Színház- és Filmművészeti Egyetemen, majd a Vígszínházhoz szerződött, ahol egyetemi gyakorlatát is töltötte. Ugyanebben az évben megalakult A Grund - vígszínházi fiúzenekar, amelyben énekel, gitáron és szaxofonon játszik. 2020-ban a Thália társulatának tagja lett. 

Az ország is 2017-ben ismerte meg, amikor az RTL Klub Oltári csajok című sorozatában megkapta Kornél szerepét. Ezt a Csak színház és más semmi követte a Duna TV-n, majd A Tanár az RTL Klubon. 

Ember Márk és színésznő párja

A rajongók egy időben azt gondolták, az Oltári csajok szerelmespárja a való életben is együtt van. 2018 decemberében Michl Julival a Reggeliben tiszta vizet öntöttek a pohárba: egy időben a fiatal színésznő Márknál lakott, de csak azért, mert amikor fekvőgipszben feküdt, kollégája felajánlotta, ideiglenesen költözzön hozzá, hogy ne legyen egyedül, barátságon kívül azonban nem volt köztük több. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A 27 éves sztár azonban nem egyedülálló, párja Antóci Dorottya idén végzett a Színház- és Filmművészeti Egyetemen, gyakorlatát a Vígszínházban töltötte, amelynek 2020-tól a tagja. A 24 éves színésznő játszott a tavaly bemutatott Szép csendben című filmben és az RTL Most+ Nofilter című websorozatában is. 

A TV2 augusztus 24-én induló, Love Bistro című sztárpáros főzős vetélkedőjében szerepelnek először együtt. Ember Márk azt mondta, türelemre trenírozták magukat az elmúlt hetekben, mert tudják magukról, hogy lobbanékonyak. A biztonság kedvéért lesz egy titkos jelszavuk, amivel jelzik a másiknak, ha már nagyon idegesítő vagy erőszakos. 

Képes összeállításunkban megnézheted, kik azok a sztárpárok, akik szerepelnek a Love Bistro 18 duója között. 

Ezt is szeretjük