Puskás Peti exe is szerelmes - Eke Angéla jóképű párját a TV2-ről ismerheted
Eke Angéla és új párja is szerepel a TV2 Love Bistro című gasztro-reality műsorában.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Puskás Peti és Eke Angéla 2019 márciusában jelentették be, hogy öt év után elválnak útjaik, életük meghatározó szakaszát töltötték együtt, de érzéseik átalakultak, barátságban, egymás iránti tisztelettel különválnak. 

2019 novemberében kiderült, a 35 éves színész, énekes - a hírek szerint nyáron, a Mentorházban - beleszeretett az X-Faktor női mentorába, Dallos Bogiba. Az érintettek egy közös fotóval tudatták, hogy a hír igaz, de a magánéletüket azóta is óvják. 

Eke Angéla és párja a Love Bistróban

Eke Angéla sem egyedülálló, márciusban posztolt először az Instagramon egy szerelmes fotót új párjával, Budavári Balázzsal. A TV2 egykori vloggere hat évvel fiatalabb, mint a 33 éves színésznő, és a TV2 képernyőjéről ismert: riporterként a Ninja Warriorban és a Csak show és más semmiben is dolgozott. Most a csatorna új gasztro-reality műsorában lesznek láthatóak, amely augusztus 24-én indul. 

Annyit árultak el, hogy a Love Bistro konyhája mindkettejük számára idegen szerep, de eddig a színésznő mozgott otthonosabban a konyhában, ugyanakkor a próbafőzések során kiderült, hogy Balázsnak is van a főzéshez érzéke.  

A Love Bistróban az elődöntők során összesen 18 sztárpár vállalkozik arra, hogy számot adjon gasztrotudásáról. Most bemutatunk közülük hatot. 

A legfontosabb illemszabályok: a mindennapi és hivatalos protokoll alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Görög Ibolya protokoll-tanácsadó lesz, akivel az est során többek között az alapvető illemszabályokról, valamint a mindennapi és az üzleti viselkedés helyes formáiról beszélget Szily Nóra, az estek háziasszonya.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: www.femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. november 15. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük