Borbás Marcsit gyerekként soványnak csúfolták - Most a fogyással piszkálják
Borbás Marcsit gyerekként és felnőttként is piszkálták a súlya miatt

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Borbás Marcsi tavaly novemberben jelentette be, hogy karácsony után egy évig szünetel a 2011-ben indult Gasztroangyal című műsora, a nézők csak a 2019 januárjában indult Borbás Marcsi szakácskönyvében láthatják a Duna Televízió képernyőjén. 

Ennek oka az, hogy férjével sok idejüket lefoglalja az egy.hu néven elindított weboldaluk, továbbá szüksége van pihenőre, mert már 23 éve forgat heti utazós műsort, és ez ötven fölött megterhelő. Vissza kellett vennie a munkatempójából, mert az már az egészségét is veszélyeztette. 

Borbás Marcsi gyerekként vékony volt

Jobban odafigyel a táplálkozásra is, január közepén a közösségi oldalán árulta el, hogy a diétája tizedik napján már két kilótól megszabadult. 

 Borbás Marcsi a követőivel szívesen beszél arról, hogyan halad a diétájával, de azt nem szereti, ha mások a kilók számáról faggatják. Az egy.hu egyik friss cikke kapcsán árulta el, hogy gyerekkorában azért kapott megjegyzéseket, mert sokan túl vékonynak találták, míg felnőttként azért, mert egyesek szerint fogynia kellene. 

"Gyerekkoromban nagyon sovány voltam, azzal csúfoltak, hogy kétszer kell beleugranom a Balatonba, hogy egyszer csobbanjon. Mióta pedig felnőttem, folyamatosan azzal piszkálnak, hogy fogyjak le..." - olvasható a posztjában. 

Rengetegen osztották meg vele a tapasztalatukat, olyanok is, akik túlsúllyal küzdenek, és olyanok is, akik bármit tesznek és esznek, nem tudnak hízni - volt, akit gyerekként a soványsága miatt közösítettek ki.

"Én ugyanígy voltam mint te, Marcsi. Mindig etettek volna gyerekként, sovány voltam és vérszegény. Most meg alakul az orvosi ellenőrzés melletti fogyókúrám, ami a táplálkozás teljes átalakításával zajlik. (Egyidős vagyok veled) nem egyszerű, amikor már küszködünk egy két dologgal, ami természetes ugyan, de nem mindegy hogy megy végbe... jobban vagyok tőle...Hajrá neked is. Mínusz 18 kilónál tartok" - írta az egyik hozzászóló. 

Prokopp Dóra egykor és ma

Prokopp Dóra már jó pár évvel ezelőtt hátat fordított a rivaldafénynek, az emberek mégis emlékeznek rá: a szívükbe zárták, amikor 1993-ban a Szerencsekerék című vetélkedő betűforgató háziasszonya lett. 

Ezt is szeretjük