Bay Éva látványosan lefogyott - 20 évet is letagadhat friss fotóin
Bay Éva fél év alatt 18 kilót fogyott, újra jók rá a negyvenévesen viselt ruhái.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bay Éva látványosan lefogyott. Az egykori bemondónő, műsorvezető alig fél év alatt 18 kilótól szabadult meg. Az eredménnyel másokat is inspirál, többek között a fia is fogyókúrába fogott. 

A 67 éves sztár örül a bókoknak, a férje elismerő pillantásainak, továbbá annak is, hogy a kamera előtt viselt, rég nem hordott ruhái ismét jók rá. Úgy érzi, visszanyerte a fiatalságát. 

Az elmúlt években felszaladtak rá a kilók

Bay Éva 1976-ban került a Magyar Televízióhoz, ahol 1999-ig amellett, hogy bemondónő volt, olyan népszerű műsorokat vezetett, mint az Ablak, a Híradó és a Falutévé vagy az Ötös- és a Hatoslottó-sorsolás. Utóbbinak egészen 2011-ig ő volt a háziasszonya, akkor már az RTL Klubon.

Nyugdíjba vonulása után aztán úgy gondolta, már nem figyel annyira az alakjára, inkább jókat eszik, iszik, bulizik. Ennek az lett a következménye, hogy egyre nagyobb méretű ruhákat kellett vennie.

A cikk az ajánló után folytatódik

Bay Éva 18 kilót fogyott

Végül egy tévés felkérést követően döntött úgy, hogy változtatni szeretne: bemondónőként Gönczi Gábort kellett felkonferálnia, aki tavaly tavasszal rövid idő alatt több mint tíz kilót adott le.  Ő is kipróbálta a gyógynövényalapú készítményt, és mellette egészségesebben kezdett el táplálkozni. A 168 centis sztár 86-87 kilóról indult, és most már 70 alatt van a súlya. 

- A 18 kiló, amit leadtam, nekem pont elég, nem szeretnék egy ráncos zacskó lenni, csak azért, hogy 38-as ruhát vehessek fel. Szerencsére nem egy pillanat alatt ment le a felesleg, így volt ideje a testemnek és az arcomnak regenerálódni. Most az a célom, hogy megtartsam ezt az eredményt. 

2018 nyarán a TV2 Masterchef VIP című főzős műsorában és friss fotóján.
2018 nyarán a TV2 Masterchef VIP című főzős műsorában és friss fotóján.
Fotó: TV2

A férjének telten is nagyon tetszett, de amióta lefogyott, a férfi elhalmozza bókokkal. 37 éve élnek együtt, egy ilyen hosszú házasságban Bay Évának nagyon jólesnek a dicsérő szavak, néha bele is pirul. 

- A férjem nagyon boldog attól, hogy újra ilyen csinos vagyok, folyton teszi fel a közösségi oldalára a képeket rólam, és dicsér. Mindig is nagyon jó volt a kapcsolatunk, de most úgy érzem, visszakaptam a fiatalságomat és a férjemet, aki nagyon büszke rám - mesélte az egykori tévés, aki rendszeresen jár tornázni is.  

bay-eva-lefogyott

Azt már a Mokkában árulta el, hogy a fia is követi a példáját, ő is életmódot váltott.  

- A gyerekem is elkezdett gyúrni, mert ő is kicsit olyan piknikus alkatú, mint én. A férjem mindig is sportolt, és 37 együtt töltött év alatt csak két kilót hízott. Néha szoktam neki viccesen mondani, hogy lehetne kicsit Bud Spencer, mert akkor karcsú lennék mellette. De nem! Maradjon inkább ilyen csinos, vékony, és inkább én fogyjak. 

A TV2 reggeli műsorában azt is elmondta, hogy tovább már nem szeretne fogyni, elégedett a jelenlegi eredményével, amit szeretne megtartani. 

- Egy üzenet az én korombeli hölgyeknek: változik a testünk, lelassul az anyagcsere, de lehetséges lefogyni. Úgy érzem magam, mint negyvenévesen - mondta Bay Éva, aki lehozhatta a padlásról azokat a ruháit, amiket a Magyar Televízió bemondónőjeként viselt, mert újra jók rá. 

A '80-as évek magyar manökenjei egykor és most

Pataki Ágit a '70-es és '80-as években mindenki Fabulon Áginak nevezte, hiszen ő volt a kozmetikai cég első számú reklámarca. A '80-as években öt évig párhuzamosan dolgozott modellként és üzletasszonyként, végül az üzleti, majd a filmgyártás világában teljesedett ki. Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változtak a '80-as évek legnépszerűbb manökenjei az elmúlt évtizedek alatt.

Ezt is szeretjük