Borbás Marcsi fantasztikusan néz ki a címlapon: az 54 éves műsorvezető így él vidéken

Borbás Marcsi férjével 2020-ban költözött véglegesen az Őrségbe. Gyönyörű kertet gondoz vidéken.

Borbás Marcsi a címlapon
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Tavasztündér - ez volt az első szó, ami eszünkbe jutott Borbás Marcsi címlapfotójáról. Az 54 éves műsorvezető fantasztikusan festett virágmintás ruhájában, kibontott, hullámos hajával. Az pedig, hogy egy virágzó mimózafa adta a borító hátterét, még tökéletesebbé tette az összhatást.

A Meglepetés magazinban szó esett vidéki életéről, és kiderült, nem mindig vágyott arra, hogy növénytermesztéssel és -gondozással foglalkozzon.

Borbás Marcsi a címlapon

Férjével több mint két évtizede birtokolnak egy őrségi házat, amelyet szép apránként újítottak fel. 2020-ban döntöttek úgy, lakhelyüket végleg ide helyezik át, a főváros közeli otthonukból költöztek Szalafőre.

A tévés itt alakította ki mára burjánzó kertjét. Szinte nincs olyan gyümölcs és zöldség, amely ne teremne meg nála. Minderről gyermekként szerezte meg a tudását, Madarason nőtt fel, sokszor hajnaltól késő estig dolgozott a földeken.

A cikk az ajánló után folytatódik

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a cancel culture, azaz az eltörléskultúra került terítékre. Mikor született meg, és mit jelent a cancel culture kifejezés? Miért veszélyes jelenség? Kik azok a híres személyek, akik érintettek? Honnan tudjuk, hogy valósak-e az ellenük felhozott vádak? Hogyan befolyásolja az eltörléskultúra a stand up comedy műfaját?

Promóció

- Végig beszélgettünk, miközben együtt dolgozott a család. Meg is állapítottam: na, nekem ez se lesz, ha nagy leszek! Mondta apukám: akkor miből fogsz megélni? Mire én: nekem egy tenyérnyi földem se lesz! - szemlézte a lap, amit egy podcastban mondott.

Később újragondolta ezt a kijelentését, mára pedig az idő kilencven százalékában a kertben tevékenykedik. 

2022 júliusában a Mokkában mutatta meg burjánzó kertjét.
2022 júliusában a Mokkában mutatta meg burjánzó kertjét.
Fotó: TV2/Mokka

Vidéki életet él, és fontosnak tartja, hogy ezt az életformát hitelesen mutassa be. Kifejezetten bántja, ha környezetében azt tapasztalja, lenézik a vidéki embereket. Úgy véli, a sztereotípiákra a tévésorozatok is ráerősítenek.

- Nincs más téma, mint a "bunkó vidéki”, minden erről szól. Sértő, hogy sokan azt hiszik, akik vidéken élnek, azok ilyenek. Nem ilyenek.

Intelligens emberek élnek vidéken, színházba járnak, olvasnak, gazdálkodnak, értenek a munkájukhoz.

Olvass Borbás Marcsi férjéről!

Borbás Marcsi a televíziózásnak köszönheti, hogy 2002-ben a Hír TV berkeiben megismerkedett élete szerelmével, harmadik férjével, Dezsővel. 

Borbás Marcsi 20 éve ismerte meg harmadik férjét: Dezsőben megtalálta a másik felét

Borbás Marcsinak eleinte fel sem tűnt, hogy kollégája komolyan érdeklődik iránta.

Elolvasom
Ezt is szeretjük