Borbás Marcsi sírva ment férjhez - Első esküvője előtt rémálmai voltak
Éveken át gyötörte a rémálom Borbás Marcsit, mely végül valóra vált.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Borbás Marcsi szerint az álmaink nagy jelentőséggel bírnak, hiszen a tudatalattink így üzen nekünk. Felfedte, hogy kislánykora óta gyötörte egy rémálom, melytől éveken át nem tudott szabadulni. 

Eleinte nem tudta, minek köszönheti, hogy üldözi őt a látomás, évekkel később jött rá, hogy mi volt a pontos jelentése.

Borbás Marcsi visszatérő álomtól szenvedett

A Life TV műsorában Szulák Andrea azt kérdezte vendégeitől, hogy mennyire hisznek az álmok jelentésében. Míg Som-Balogh Edina és Szebeni István egyáltalán nem foglalkozik azzal, mit látnak éjszakánként, addig a népszerű műsorvezető állítja, hogy volt olyan, amikor megálmodta a jövőt.

borbás-marcsi-nyugi
Fotó: Life Tv/Nyugi!Köztünk marad

Hétéves korában kezdődött, és még huszonévesen is kísértette őt a kép, ami végül valóra vált.

- Hetente többször azt álmodtam, hogy az esküvőm van, és az utolsó pillanatban kiderül, hogy nincs menyasszonyi ruhám. Pánikkal és félelemmel töltött el, hogy ez hogy történhetett. És mindig ugyanazt álmodtam nagyon hosszú éveken át. Utáltam, mindenféle módszerhez folyamodtam, hogy nehogy ezt álmodjam - mesélte a Nyugi! Köztünk maradban.

- Aztán férjhez mentem, elég váratlanul. Az első házasságom volt, és elég meggondolatlan. Fiatal voltam, és nem volt menyasszonyi ruhám.

borbás-marcsi-ny
Fotó: Life Tv/Nyugi!Köztünk marad

Addig nem értette az álom jelentését, de később rájött, ennek a szertartásnak nem kellett volna megtörténnie, ezt mutatta a kép, amit olyan sok ideig látott.

- Az esküvőn azonnal eszembe jutott ez, már sírva mentem be a házasságkötő terembe - emlékezett vissza, majd arra intette a többi vendéget, hogy érdemes foglalkozni azzal, amit alvás közben mutat az elméjük.

Műsorvezetők régen és most

Kíváncsi vagy, hogy Erős Antónián kívül hogy festett az RTL Klub többi népszerű műsorvezetője régen? Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változtak az évek során.

Ezt is szeretjük