Borbás Marcsi 25 évvel ezelőtti fotóján ámulunk: ilyen gyönyörű volt első nagy műsorában
Borbás Marcsi első nagyszabású műsora a Játék határok nélkül című vetélkedő volt 29 évesen.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Borbás Marcsi azon műsorvezetők táborát erősíti, akire a tévénézők nem pusztán képernyősként, sokkal inkább jó ismerősként gondolnak. Mivel állandóan jelen van a hétköznapjaikban, mostani külsejét könnyedén fel tudják idézni.

Fiatalkori énjére azonban kevesebben emlékeznek. A ’90-es évek közepe óta láthatjuk a televízióban, 1994-ben végezte el a Magyar Televízió szerkesztő-riporter- és műsorvezető-képző iskoláját.

Borbás Marcsi Játék határok nélkül

Bár már jó ideje, hogy olyan jellegű produkciókat vezet, amelyek fő témája a főzés és az ételek, nem ezen a vonalon indult el a karrierje. A Telemázli-sorsolás után élete első nagy műsora a Játék határok nélkül volt, amelyet Gundel Takács Gáborral vezetett. Az Instagram-oldalán nosztalgiázott erről az időszakról. 

Itt nézheted, milyen gyönyörű volt a 25 évvel ezelőtt készült fotón.

A retró felvétel melletti posztban megkérdezte a követőit, nézték-e a vetélkedőt. Kiderült, sok kommentelő számára rendhagyó programnak számított, amikor ez ment a tévében.

"Nagy kedvenc volt, néha most is keresünk 1-1 adást a YouTube-on"

"Én kamasz voltam, amikor ment a Játék Határok nélkül, és nagyon imádtam!"

"Együtt néztük a családdal. Imádtuk"

Akadtak, akik a nosztalgiázáson túl Borbás Marcsi megjelenését is megemlítették. Volt, aki nem tudott elmenni szó nélkül az akkor 29 éves tévés szépsége mellett.

Borbás Marcsi férje

Borbás Marcsi a televíziózásnak köszönheti, hogy 2002-ben a Hír TV berkeiben megismerkedett élete szerelmével, harmadik férjével, Dezsővel. 

Cover-fotó: MTI/Marjai János

Ezt is szeretjük