Szulák Andrea így nézett ki fiatal énekesnőként: nagyon dögös volt rövid hajjal
Nem csoda, hogy Szulák Andreáért bolondultak a pasik.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Szulák Andrea azon sztárok táborát erősíti, akik előszeretettel nézik vissza a karrierjük kezdetén készült koncertfelvételeket, és ezeket - rajongóik legnagyobb örömére - meg is osztják a közösségi médiában.

Az Instagram-oldalán lehet találni pár ilyen gyöngyszemet a régi időkből, amelyek nemcsak azt árulják el, hogy a ’90-es évektől kezdve olyan magabiztosságot sugárzott a színpadról, amellyel minden nézőt meghódított, azt is megmutatják, hogy festett fiatal énekesnőként.

Szulák Andrea így festett rövid hajjal fiatal énekesnőként

2021 februárjában is beiktatott egy röpke múltidézést, egy régi videót posztolt, amelyen Markos György oldalán énekelte a Cha Cha Cha című dalt. Követői élvezettel nézték végig a képsorokat, és nem hagyták szó nélkül, hogy kedvencük milyen dögösen nézett ki. Akkoriban fiúsan rövid, pixie-frizurát hordott, ami rendkívül jól állt neki: egyesek úgy vélték, így Gina Lollobrigidára hasonlított. Pályatársai sem hagyták szó nélkül a posztot. Keresztes Ildikó csak annyit írt, miután megnézte a felvételt, hogy: „Végem van!”, Peller Anna pedig a szexistennő jelzővel illette kolléganőjét.

Szulák Andrea sokáig külföldi vendégzenészként dolgozott, majd a ’90-es években kezdett nagyobb sikereket elérni hazánkban. 1992-ben Egerben győzött a Táncdalfesztiválon, majd egy évvel később ő képviselhette Magyarországot az Eurovíziós Dalfesztiválon.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen remekül állt neki a rövid haj akkoriban, valamint további dögös, fiatalkori felvételeket mutatunk róla.

Ezt is szeretjük