Erős Antónia ma 50 éves: felismered régi fotóján hosszú, hullámos hajjal?

Erős Antónia három évtizede tévézik, a frizurája ez idő alatt folyamatosan változott.

Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Erős Antónia 1970. október 2-án született Szigetváron. 1993 és 1995 között a Kaposvári Városi Televízió riportereként dolgozott, 1995-ben pedig a Magyar Televízió Pécsi Körzeti Stúdiójához került, de híreket is olvasott a Magyar Rádió Pécsi Stúdiójában. 

1998-ban lett híradós az RTL Klub kereskedelmi csatornán, amely 1997 októberében indult el.  

Erős Antónia frizurája

1998 februárjában Szellő István mellé híradós partnert keresett az RTL Klub, a vezetőség választása Erős Antóniára esett. Több mint húsz éve alkotnak egy párt a kereskedelmi csatorna képernyőjén, ezzel ők a legrégebbi híradós páros a magyar médiatörténelemben.

Az ötvenéves tévést az RTL Klubon már rövid, sötét hajjal ismertük meg, de fiatalon volt hosszú, hullámos frizurája is. Képes összeállításunkban ritkán látott fotókat találsz Erős Antóniáról. 

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük