Felismered Ördög Nórát 18 évesen? Gimnáziumi tablófotóján így nézett ki

Ördög Nóra megmutatta, hogyan mosolygott a kamerába 18 évesen a tablóképén.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ördög Nóra Szegeden született 1981. szeptember 8-án. Az általános iskolát Mórahalmon végezte, de a középiskolai tanulmányait a szegedi Radnóti Miklós Kísérleti Gimnáziumban, televíziós pályáját egy helyi kábeltelevíziónál kezdte, ezt követően került az RTL Klubhoz gyakornokként.

Első képernyős szereplése a kereskedelmi csatornánál a Top of the Pops című zenés műsor volt 2002-ben. A ranglétrát megmászva egyre nagyobb műsorok háziasszonya lett, 2006-ban már a Szombat Esti Lázt vezette, majd jött a Csillag Születik és az X-Faktor. 

Ördög Nóra 18 évesen

2014-ben, 13 év után otthagyta az RTL Klubot, és átigazolt a TV2-höz, ahol azóta számos műsor háziasszonyaként szórakoztatta a nézőket. 2020-ban zsűritagként is bemutatkozott a Dancing with the Stars című táncos műsorban, majd tért vissza a 2021. szeptember 25-én indult második évadban is.

Ördög Nóra a Dancing with the Stars 2021. október 2-i adásában.
Ördög Nóra a Dancing with the Stars 2021. október 2-i adásában.
Fotó: TV2

A Nánásiék hivatalos Instagram-oldalán a minap megmutatta, hogyan nézett ki 18 évesen, a gimnáziumi tablóképén. A fekete-fehér felvételen a kilencvenes évek végére jellemző több stílusjegyet is felfedezhetünk, így a sötét rúzst és a vékonyra szedett szemöldököt is. A tablóképek akkori (de néhol máig megmaradt) jellegzetessége az is, hogy a kép szereplője oldalt állva, hátrafordulva mosolyog a kamerába. 

"Engem is ebbe a pózba állítottak be. És kb. ilyen sminkem is volt."

"Nyilván nekem is sötétrúzs korszakban kellett érettségiznem. Éljen a barnarúzs!" - olvasható a kommentek között.

A cikk az ajánló után folytatódik

A negyvenéves tévés időnként nosztalgiázik a közösségi oldalán tinédzser- vagy gyerekkorában készült felvételekkel. 2021 áprilisában azt láthatták a követői, hogyan nyilatkozik 13 éves gimnazistaként, a színjátszókör tagjaként.  

2020 októberében egy olyan videót posztolt, ami akkor készült, amikor még versenytáncolt. 

Ördög Nóra és magyar tévések smink nélkül

A TV2 műsorvezetője a hétköznapi tevékenységekhez nem festi magát. A kommentelők meg is jegyezték, hogy sokat jelent a smink, a tévé képernyőjén nem így néz ki, ugyanakkor azt is hozzátették, hogy Ördög Nóra festetlenül is szép. Képes összeállításunkban rajta kívül olyan sztárokat láthatsz, akiket a televízióban tökéletes sminkkel és frizurával láthatsz, de vállalják természetes arcukat is.  

Ezt is szeretjük