Felismered Molnár Anikót 18 évesen? Ez volt az első modellfotója

Molnár Anikó tíz évvel azelőtt kezdett modellkedni, hogy a Való Világ című műsorral ismertté vált.

Molnár Anikó fiatal modellként
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Molnár Anikót 27 évesen ismerte meg az ország, amikor 2003. január 19-én beköltözött a Való Világ villájába. 

A rövid, szőke hajú nő 134 napot töltött a bekamerázott falak között, a fináléba küzdötte magát, végül Laci, vagyis Vitkó László mögött a második helyen végzett. 

Molnár Anikó fiatal modellként

A 46 éves sztár júniusban azt mondta a Blikknek, a valóságshow-ban való szereplése is közrejátszik abban, hogy még nincs férjnél. Egy ideig próbálkozott társkereső oldalakon párt találni magának, ám hamar rájött, ez az ismertsége miatt nem neki való. 

- Az ismertség ilyenkor egyáltalán nem előny, mert nem tudhatom, hogy valaki miért akar megismerkedni velem. Lehet, hogy csak fogadásból, hogy ki tudjon pipálni egy ismert nőt a listájáról. Én pedig nem akarok „trófea” lenni. A másik, amiért ez az ismerkedési forma nem való nekem, hogy egyszerűen nincs időm a sok vakrandira. Kis túlzással azt kell mondanom, ha nem mentem volna annak idején a Való Világba, ma szerintem már boldog feleség lehetnék. Legalább az ilyen fogadásból randizókat ki tudnám szűrni.

Sokszor összetörték a szívét, az egyik legfájdalmasabb a közelmúltban történt. Számtalanszor környékezték meg amiatt, mert híres, de volt olyan kapcsolata, ami pont az ismertsége miatt ment tönkre - mesélte a Tények Plusznak júniusban. 

- Sokan idealizálják azt az embert, aki szerepel a tévében. Rólam sokan azt gondolják a mai napig, hogy elérhetetlen, sztárallűrökkel teletűzdelt, kibírhatatlan nő vagyok.

A közösségi oldalaira felötlött fotóira sok bók érkezik. Három éve diagnosztizáltak nála inzulinrezisztenciát, amire először gyógyszert, majd injekciót kapott. Az utóbbit mára elhagyta, de a diétát tartja. Közel 30 kilótól szabadult meg, a 180 centis nő 105 kilóval indult, és nyolc hónap alatt 77-re fogyott le. 

Azt csak kevesen tudják, hogy mielőtt a Való Világ révén ismertté vált, modellkedett. Az Instagram-oldalára töltött fel egy fekete-fehér képet, amin 18 éves. A felvétel az első modellmunkájakor készült róla. 

 

A Való Világ első győztese, Szabolcs

A Való Világ legelső évada 2002. szeptember 11-én indult, és a győztes végül december 22-én a 27 éves békéscsabai srác, Mészáros Szabolcs lett. A rivaldafényre és a személye körüli felhajtásra hamar ráunt, és három évvel a szereplése után komoly édesapaként már nyilatkozott. Kíváncsi vagy, mi történt vele?

Szabolcs 18 éve nyerte meg a Való Világ első évadát – Nyomozó lett a valóságshow után

Nézegess képeket!

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A közösségi média ilyen-olyan formában, de mindenki életének része. Mégis sokszor úgy tűnik, nem tudjuk megfelelően használni. De vajon hol rontjuk el? Miért mindig a legbántóbb kommenteken van a legtöbb like? Kell-e reagálni egy utálkozó hozzászólásra, vagy az ignorálás az egyetlen út? A legújabb epizódban többek között ezekre a kérdésekre Tóth Dani pszichológus, Verebélyi-Kovács Csilla, a Femina social media managere, valamint Pintér Ada műsorvezető kereste a választ.

Promóció

Cover-fotó: TV2/Tények Plusz

Ezt is szeretjük