Felismered VV Milót? A Való Világ 2004-es győztes nagyon sármos pasi lett
VV Miló mindössze 19 éves volt, amikor megnyerte a Való Világ harmadik évadát.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sokan azért jelentkeznek a Való Világba, mert azt remélik, a műsor meghozza számukra a hőn áhított hírnevet. Jó pár példa igazolja, hogy ez nem lehetetlen, Majka vagy Nádai Anikó is villalakóként kezdték tévés pályafutásukat, és mára népszerű műsorvezetőkké váltak.

A 2004-es Való Világ győztese, Milován Gyukin, vagy ahogy a nagyközönség ismeri, VV Milo nem ábrándozott a reflektorfényről, amikor benevezett a játékba. Szinte gyerekfejjel költözött be a realitybe: mindössze 18 évesen lépte át a villa küszöbét, majd annak falain belül ünnepelte 19. születésnapját.

VV Miló ennyit változott 35 éves korára

- Egy relatíve középszerű gyerek voltam, majd hirtelen mindenki megismert az utcán, ezt azért nem olyan könnyű feldolgozni. Igazából tudatosan cselekedtem úgy, hogy egy kicsit visszavonultam a nyilvánosság elől, és elkezdtem a saját dolgaimat - mesélte a Reggeliben 2020 januárjában.

vv milo
Fotó: RTL Klub/Való Világ

Bár nem vágyott a szereplésre, gyerekkori álma mégis a show-biznisz felé húzta, a filmes szakma kis korától fogva érdekelte.

- 12 évesen kaptam meg az első videókamerámat édesanyámtól. Már akkor azon gondolkoztam, milyen képet adna, ha egy gördeszkára egy dróttal rátennék egy játékrepülőt, és azt alulról felvenném.

A cikk az ajánló után folytatódik

Végül épp a reality által került egy lépéssel közelebb álommunkájához az egyetem után.

- Békéscsabán pénzügy és marketing szakon végeztem, ezután indult el a VV4, amibe exjátékosként behívtak egy esélylatolgatásra. Az akkori főrendező megkérdezte, egyébként mit csinálok most, mire mondtam, hogy épp végeztem az egyetemen, és jelenleg munkát keresek. Megkérdezte, nincs-e kedvem szerkesztőként dolgozni.

vv miló reggeli.png
Fotó: RTL Klub/Reggeli

Természetesen azonnal igent mondott a feladatra. Ezután nyolc éven keresztül dolgozott az RTL Klub csatornánál. Végül azt érezte, nem tudja kellőképpen kiélni kreativitását a műsorszerkesztésben. 

Beiratkozott a Werk Akadémia rendezői szakára, amelyet három esztendővel ezelőtt végzett el. Manapság dokumentumfilmesként dolgozik, több filmjét Afrikában forgatta le. Többek között olyan témákat dolgozott fel, mint az árvaság kérdése Malawiban, vagy a lakhatás biztosítása. Tavaly a Covid-19 kapcsán utazott ki Kongóba, hogy dokumentálja, ott hogyan küzdenek meg a koronavírussal.

Valóságshow-sztárok akkor és most

Hazánkban a 2000-es évek elején kezdte meg hódító útját a valóságshow-k formátuma. 2002 szeptemberében startolt el a Való Világ, valamint a Big Brother című műsor, a nézők pedig imádtak bekukucskálni a két villa kulcslyukán. Képes összeállításunkban mutatjuk, hogy festenek ma az egykori valóságshow-hősök.

Ezt is szeretjük