Ráismersz a 45 éves VV Leóra? A 2004-es ValóVilág szívtiprója volt

Mutatjuk, hogy néznek ki most az egykori valóságshow-hősök.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Hazánkban a 2000-es évek elején kezdte meg hódító útját a valóságshow-k formátuma. 2002 szeptemberében startolt el a Való Világ, valamint a Big Brother című műsor, a nézők pedig imádtak bekukucskálni a két villa kulcslyukán.

Míg utóbbi összesen két évadot élt meg a TV2 csatornán, az RTL Klub szériája napjainkig fut, 2020 őszén immáron 10. alkalommal népesül be új szereplőkkel a luxusbörtönnek is emlegetett épület. Karakán karakterekből az előző években sem volt hiány, csábító lányokban, szószátyár fiúkban és szívtipró pasikban is bővelkedett a műsor. Közéjük tartozott VV Leo is, aki a harmadik évadban versenyzett a milliókért.

Így fest 45 évesen VV Leó

Nagy Zsolt 2004. január 5-én költözött be a kamerák közé, és összesen 159 napig figyelhette egy egész ország éjjel-nappal. Végül nem sikerült bezsebelnie a főnyereményt, VV Milóval szemben maradt alul. 

Sok játékostársával ellentétben a 45 éves sztár nem tűnt el a nyilvánosság elől, műsorvezetőként is kipróbálta magát, valamint saját céget alapított, amellyel a Sláger TV és a Fishing and Hunting csatornákra készít tartalmakat. Legutóbb A Konyhafőnök VIP-ben láthattad fakanalat ragadni 2019 novemberében.

Képes összeállításunkban mutatjuk, hogy festenek ma az egykori valóságshow-hősök, VV Milo, Popey vagy Renato.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük