Járai Máté és Kíra gimnáziumi tablófotója: felismered a színészt hosszú hajjal?

Járai Máté és Kíra 1993 és 1997 között jártak egy gimnáziumba, itt indult a kapcsolatuk.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Noha Járai Máté jó pár éve tevékenykedik a szórakoztatóiparban - a közönség többek közt a 200 első randi, a Haction és A mi kis falunk című sorozatokban is láthatta -, a robbanásszerű ismertséget a 2020-as Nyerő Páros hozta meg számára, amelyben feleségével, Kírával együtt szerepelt.

A tavalyi év őszén adásba került széria bronzérmeseként végzett házaspár a szereplés után hatalmas rajongótáborra tett szert, kapcsolatukra sokan voltak kíváncsiak. 

Járai Máté és Kíra gimnáziumi tablófotója

Még a realityben árulták el magukról, hogy gimnáziumi barátokként szökkent szárba a szerelmük. 1993 és 1997 között voltak az Ady Endre Gimnázium tanulói, amelynek falain belül ma is megtalálható a tablófotójuk. Igaz, fotóik beazonosításához kell egy kis idő, főleg a színészt nehéz felismerni, aki tizenévesen még hosszú hajat viselt.

járai-tabló
Fotó: RTL Klub/Nagy szám

Járai Máté és párja, mindketten szeretik feleleveníteni ezeket az időket, a Nagy szám című műsor vendégeként is visszarepültek a múltba 2021 márciusában. Elárulták, hogy Kíra egy felejthetetlen énekóra után kezdett gyengédebb érzelmeket táplálni későbbi szerelme iránt.

járai-máté-gimi
Fotó: RTL Klub/Nagy szám

- Egyszer csak eljött egy énekóra, és Máté elénekelt a La Mancha lovagjából egy számot. Azok a pasik, akiknek akkor bejöttem, irigyen nézték Mátét, mert onnantól úgy tekintettem rá, mint egy istenre - emlékezett vissza Járai Kíra.

- Emelkedett meg a padban, és azt mondta: "Úristen, ez mi?” Utána olyan hatással voltam rá ezáltal, hogy szerintem tuti, a barátságunkba is ez nagyon nagyot nyomott - vette át a szót Járai Máté.

Kvíz színésznők gyerekkori fotóiból

Képes kvízünkben híres magyar színésznőket gyűjtöttünk össze. Felismered őket gyerekkori fotójuk alapján?

Ezt is szeretjük