Varga Feri után felesége is lefogyott - Balássy Betty ennyire karcsú lett
Varga Feri után a felesége is diétázni kezdett, hat hét alatt már tíz kilót fogyott.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Az elmúlt években Varga Feri szerepelt címlapon fogyásával, most a felesége fogyott le. Az énekes 2018-ban pár hónap alatt 18 kilót fogyott, miután kiderült, hogy vércukorszintje az egekben van. Gyógyszerrel és dietetikus által előírt szigorú diétával, egészséges étkezéssel sikerült jelentős javulást elérnie. 

Az ötvenéves énekes számára a 2005-ös Megasztár nemcsak ismertséget, hanem szerelmet is hozott: a tehetségkutatóban ismerkedett meg a műsor egyik vokalistájával, Balássy Bettyvel. Két évvel később összeházasodtak, Róza Anna lányuk 2011-ben, Dániel Máté fiuk 2014-ben, Miksa 2018 júliusában született.

Balássy Betty tíz kilót fogyott

- Eddig szoptattam Miksát, fontos volt az, hogy megfelelő mennyiséget egyek, nekem attól volt tejem. De egyik nő ilyen, a másik olyan. Én olyan vagyok, akire minden följön azonnal, ha ránézek egy almára, az is - mesélte az énekesnő 2019 júniusában a FEM3 Caféban

Balássy Betty férjével és nagyobbik fiukkal a FEM3 Café egyik 2019 júniusi adásában.
Balássy Betty férjével és nagyobbik fiukkal a FEM3 Café egyik 2019 júniusi adásában.
Fotó: FEM3 Café

Tíz éve küzd a pluszkilókkal, minden szülés és szoptatás után elkezdett diétázni, a méregdrága étrend-kiegészítőktől a divatos fogyókúrákig sok mindent kipróbált, ám a várva várt siker elmaradt. Újév óta viszont elhagyta a cukrot, a lisztet és a nassolást, ennek köszönhetően hat hét alatt tíz kilót fogyott. 

- Mindegyik gyereket egy éven át szoptattam, és közben nem érdekelt, mennyit eszem. Persze tudom, vannak olyanok, akik a szoptatás alatt csontsoványra fogynak, de én nem tartozom közéjük. Vágytam rá, hogy visszaszerezzem az álomalakomat, amitől most, hogy leadtam tíz kilót, még húsz választ el - mesélte a Best magazinnak

A cikk az ajánló után folytatódik

Azt tervezi, júliusi születésnapjára tíz, majd karácsonyra még tíztől szabadul meg. A "kezdő lökést" nagyobbik fia adta meg, aki egy régi kép láttán azt mondta: "Anyu, te ilyen gyönyörű is tudsz lenni?" Férje példája is inspirálta, akinek cukorbetegsége miatt megreformálták a család étkezését, ugyanakkor a háromgyerekes anya nem fogyott, mert továbbra is nassolt. 

Balássy Betty és Varga Feri február elején a köztévé Család-barát című műsorában.
Balássy Betty és Varga Feri február elején a köztévé Család-barát című műsorában.
Fotó: Facebook/Balássy Betty

- Ha valamelyik gyerek a tányérján hagyta az utolsó két falat rántott húst, vagy megmaradt egy fél Túró Rudi, megettem. Na, ez az, amit újév óta nem csinálok!

Balássy Betty hetente kétszer sportol is, és azt tervezi, ha a járványügyi korlátozásoknak vége, újra tart zumbaedzéseket, eljár táncolni, úszni, teniszezni. 

Balássy Betty és Varga Feri gyerekei

Gyönyörű családot tudhat magáénak a sztárpár, egy szem lányuk, Róza már kilenc és fél éves kamasz lány, nagyobbik fiuk, a hétéves Dániel pedig egy az egyben úgy néz ki, mint az apukája. Képes összeállításunkban megnézheted Balássy Betti és Varga Feri családi fotóit.

Ezt is szeretjük