Tóth Vera elképesztő előtte-utána fotója: 50 kilót fogyott 5 év alatt
Tóth Vera öt év alatt testileg és lelkileg is nagyon sokat változott.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amióta Tóth Vera 2016 tavaszán átesett a gyomorbypassműtéten, folyamatosan adja le a kilókat, és formálja testét-lelkét. Az énekesnő mostanra már több mint 50 kilót adott le. Míg sokakra a kényszerű bezártságban felszalad több-kevesebb súlyfelesleg, az énekesnő tavaly júniusban azt nyilatkozta, a karanténban hét kilótól szabadult meg. 

Nemcsak fogyókúrázik, hanem sportol, és igyekszik egészségesen élni. Pár napja azt írta a közösségi oldalán, egy hónapja heti egy deci vörösbort enged meg magának, nem kávézik, gyógynövényeket fogyaszt, megeszi, amit megkíván, de mértékkel.

Tóth Vera előtte-utána fotói

A 35 éves sztár friss posztjában megmutatta, mennyire másképp néz ki, mint öt évvel ezelőtt, emellett arról is írt, hogy az átalakulás nem csak a külsejét érinti. 

"5 év. Ennyi ideje tart a testem és a lelkem átalakulása. Még nincs vége, mert a teljes kép csak akkor rajzolódik ki igazán, ha ez a kettő ténylegesen balanszba kerül. Ha elkezded ezt az utat, annak vannak lépcsőfokai. Először azt hiszed, ha lefogysz, majd minden megoldódik, aztán csak-csak megmarad valami nyomás, ami nem az, amire számítottál. Össze-visszaságba kerülsz. 

Majd amikor a testi tüneteid rávezetnek arra, hogy a lelkeddel is el kell kezdened foglalkozni, az rosszabb lesz, mint mikor még kövér voltál és emiatt nem érezted magad teljesnek. Elkezded a belső munkát, melyben a kis törékeny madárka és a rétegeibe menekülő kisbálna lassan összebarátkoznak és örökké tisztelni fogják egymást. Majd a madárka egyre hangosabban mer csiripelni és a kisbálna ezt szívesen hallgatja már, nem úgy mint régen, amikor még zavarta minden külső hatás. Ők ketten most már jó helyen vannak, de mindketten tudják, hogy még van hova és van miért fejlődni” - írta. 

A kommentelők nem csak a változást dicsérték, hanem azt is, hogy másokat inspirál, és hogy folyamatosan dolgozik magán, és a boldogságáért. 

Képes összeállításunkban megnézheted Tóth Vera látványos fogyását bemutató előtte-utána fotóit.

Ezt is szeretjük