Ákos mind a 3 lányával: az énekes ritka közös családi fotót posztolt
Ákos a feleségével, három lányukkal és a híres keresztszülőkkel posztolt közös fotót.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ákos négy gyermek édesapja, aki néha a közösségi oldalán is posztolt szeretteiről fotókat: ünnepekkor és évfordulókon, születésnapokon megörvendezteti a rajongóit egy-egy családi fotóval. 

Az énekes, aki 2021. április 6-án az 53. születésnapját ünnepelheti, húsvétkor is kitett egy különleges fotót. 

Ákos és lányai

Legidősebb gyermeke, Marci 22 éves, két nagyobbik lánya márciusban ünnepelte a születésnapját, Anna 19, Kata pedig 16 éves lett. A legkisebb lány, Julcsi májusban lesz 11 éves. 

Nagypénteken a Kossuth-díjas zenész egy különleges fotót posztolt: azon a közeli Kálvárián feleségével, Krisztinával, három lányukkal és a legkisebb gyermek, Júlia keresztszüleivel láthatóak, akik a híres színész házaspár, Cseke Péter és Sára Bernadette. 

A képen így két Kossuth-díjas művész is látható: a színész idén a március 15-i nemzeti ünnep alkalmából vehette át az állami kitüntetést. A Jászai Mari-díjas színésznő is ünnepelhetett nemrég: 2021. április 4-én lett kereken hetvenéves. 

Ákos március végén egy hármasban készült felvételt is megosztott követőivel: feleségével és legfiatalabb lányukkal a magyar focicsapatnak drukkoltak a tévé előtt. 

Ákos és gyerekei

Márton 1998-ban született, majd érkeztek a húgai, Anna 2002-ben, Kata 2005-ben, Júlia pedig 2010-ben. Összeállításunkban megnézheted Ákos ritkán látott gyermekeit: a két nagyobbik lány nagyon szép tinédzser lett, márciusban ünnepelték a születésnapjukat.

Ezt is szeretjük