Árpa Attila és Tomán Szabina lánya már 14 éves: Amirát a színészet is érdekli
Árpa Attila kapcsolata nagyon jó 14 éves lányával, Amirával.

arpa-attila-toman-szabina-coverű
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Árpa Attila a tavalyi évet az RTL Klub Álarcos énekes című műsorával indította: a tavaszi évadban ő lapult a Krokodil jelmeze alatt.

A világjárvány első hulláma során a karanténban - sokakhoz hasonlóan - ő is kissé elhagyta magát, de amikor májusban kapott egy telefonhívást, hogy augusztusban egy forgatásra hívják, így gyorsan formába hozta magát. 

Árpa Attila és Tomán Szabina lánya

- Kész szerencse, hogy az exfeleségem, Tomán Szabina nemcsak kiváló édesanya, hanem remek életmód-tanácsadó is, készségesen segített a fehérjediétával. A kapcsolatunk baráti, a tiszteleten alapszik, hisz ő mindig is a közös gyermekünk édesanyja lesz - mondta a Meglepetés magazinnaka 49 éves sztár, aki nemsokára két mozifilmben és két sorozatban is látható lesz, ezek közül az egyik az RTL Klub sikersorozata, a Keresztanyu, a másik az Apatigris második évada. 

Volt felesége, Tomán Szabina is a kereskedelmi csatorna egyik sztárja: február 25-én indul a Cápák között harmadik évada, amely Magyarország egyetlen üzleti show-műsora, és amelyben az egykori modell tavaly óta az egyetlen női Cápa. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Árpa Attilának a lányával is remek a kapcsolata, Amira előtt azt sem szégyelli, ha egy megható filmen elsírja magát. A 14 éves kamasz szeptemberben megy középiskolába. 

- Gimnáziumba készül, de már szakmában, karrierben gondolkodik. Alkotó, kreatív irányba tart anélkül, hogy bármelyikünk befolyásolta volna. Érdekli a forgatókönyvírás, a színészet, a dráma, de a kézművesség és a rajz is, nem kizárt, hogy látványtervező válik belőle - árulta el a büszke édesapa a hetilapnak. 

Ganxsta Zolee lánya már ilyen nagy

„Ne ítéld meg a könyvet a borítója alapján” - ez a mondás tökéletesen igaz Ganxsta Zoleera. Ha a lányáról van szó, pillanatok alatt változik át kemény rockerből vajszívű apukává. A zenész élete 2007-ben fenekestől felfordult, ekkor látott napvilágot kislánya, Zoé. 

Cover-fotó: TV2, RTL Klub

Ezt is szeretjük